Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Opet se priča vodi o izbornicima

Petar Metličić komentirao Perkovca i njegove izjave te poručio: ''Vujović bi bio velika greška''

Proslavljeni hrvatski rukometaš Petar Metličić gostovao je u emisiji Sportkluba te se osvrnuo na rezultate naših rukometaša pod trenerskom palicom Gorana Perkovca.

Goran Perkovac (Foto: Ante Čizmić/Cropix)

Proslavljeni hrvatski rukometaš Petar Metličić gostovao je u emisiji Sportkluba te se osvrnuo na rezultate naših rukometaša pod trenerskom palicom Gorana Perkovca.

Izbornik je rekao je da ga napadaju jedino polupismeni novinari.

Domagoj Duvnjak Duvnjak o izjavi Perkovca o igračima iz hrvatske lige: ''Nema smisla to komentirati, oduševljen sam dečkima'' divider

''To je jedna teška situacija, biti izbornik, u kojoj se moraš nositi i s dobrim i lošim stvarima, ali to ti ne bi trebalo okupirati pažnju. To je tako. Ja se nisam osjetio prozvanim, mislim da mi bivši rukometaši imamo pravo na mišljenje. To nije vrijeđanje, nego moje subjektivno mišljenje. Rukomet zaslužuje više, nije mi u interesu da budemo deseti, jedanaesti, to je moje mišljenje. Ako se ne možeš nositi s kritikama, onda nisi za to'', poentirao je Metličić.

''Čevar je bio maher, a Vujović nema što voditi Hrvatsku''

Kakav je Lino Červar bio kao trener?

''Nije lako igrati za reprezentaciju, tu je važan karakter, to je ono što meni smeta što fali tog karaktera. Bez obzira na izbornika, a tu je Lino u smislu motivacije bio maher. Stalno nas je provocirao, ali na taj način i motivirao. Morao nas je stalno buditi, to mu je bila najjača karika. Fali nam danas karakternih igrača'', rekao je o svom bivšem šefu koji nas je doveo do bezbroj medalja.

Komentar s desnog krila by Vedran Zrnić Nitko nema takva dva golmana koji su generacija i veliki prijatelji, ovo je nešto drukčije divider

Nenad Kljaić nedavno je sasuo paljbu po HRS-u i Gopcu, također je konstatirao da će Veselin Vujović biti izbornik na nadolazećem SP-u.

''Ja s Gopcem nemam nikakvih problema, a niti ga se bojim. On je moćna osoba u rukometu, ali ne znam zašto ga se treba bojati. Ja o njemu ne ovisim. Niti želim išta od njega. A što se tiče Vujovića, mislim da bi to bila velika greška, mislim da Vujović nema što voditi hrvatsku reprezentaciju. Ima tu boljih i kvalitetnijih ljudi, bila bi to velika greška'', zaključio je Pero.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider