Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
NIJE BILO DOBRO

Perkovac nezadovoljan, Duvnjak iznio nevjerojatan podatak i upozorio na njega

Hrvatska rukometna reprezentacija poražena je s pet razlike u Nizozemskoj.

Nizozemska polako postaje rukometna sila, ali malo se tko nadao teškom porazu od pet razlike na debiju Gorana Perkovca kao izbornika Kauboja.

''Željeli smo pobijediti, ali nismo bili pravi u ovom susretu'', rekao je nakon susreta novi izbornik.

''Sporo smo igrali u obrani i napadu. Teško je tako igrati protiv pokretne i vrlo kvalitetne momčadi kao što je Nizozemska. Oni imaju odlične igrače, a mi danas nismo bili na maksimumu. Zadovoljan sam s možda 20-ak minuta igre, ali to nije dovoljno. Moramo u idućim danima prvenstveno poraditi na napadu, obrana je u većem periodu čak bila jako dobra, vratari također. Ali, istina je, nismo, ukupno gledano, igrali dobro i nismo bili ni blizu onome kako hrvatska reprezentacija mora izgledati.''

U kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2024. godine imamo brzu priliku za uzvrat Nizozemcima.

U nedjelju u Osijeku našima će biti potrebno šest razlike kako bi zadržali nadu u prvo mjesto u grupi, gdje nakon 3. kola po četiri boda imaju Hrvatska, Nizozemska i Grčka.

Duvnjak istaknuo nevjerojatan podatak

video: HRS

''Nismo bili pravi i to je činjenica. Nizozemska je bila bolja i brža, zasluženo je pobijedila. Imali smo neka razdoblja dobre igre, ali to je bilo premalo. Napravili smo sedamnaest tehničkih pogrešaka, to je previše i tako se ne može pobijediti utakmica. Slijedi nam nedjelja i domaća utakmica protiv Nizozemaca. Definitivno moramo pokazati bolju igru'', rekao je Domagoj Duvnjak, a slično je nakon poraza u Eindhovenu razmišljao i Igor Karačić.

''Prvo poluvrijeme je još bilo i dobro s obzirom na konačan rezultat. No, imali smo previše pogrešaka, previše izgubljenih lopti tijekom susreta. Nije lako uklopiti sve u samo dva dana, ali u Osijeku je novi susret i želimo biti bolji.''

video: HRS

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider