Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Dvogodišnje ulaganje

Sportaš dobio 300 kuna nagrade za zlatnu medalju, oglasio se Vukovar: "Izdvojili smo 198 tisuća kuna"

Nikola Todorović osvojio je zlatnu medalju i srušio državni rekord u dizanju utega.

Milan Kordić i Nikola Todorović (Foto: Facebook/Milan Kordić/Screenshot)

Mladi vukovarski sportaš Nikola Todorović osvojio je zlatnu medalju na Kupu Europske unije u dizanju utega. Nakon sjajnog rezultata ugostio ga je vukovarski gradonačenik Ivan Penava i uručio mu protokolarnu nagradu u vrijednosti od 300 kuna.

Zbog toga se Grad Vukovar oglasio kratkim priopćenjem za javnost u kojem su otkrili u kojem iznosu financijski podržavaju rad mladog Todorovića iz Kluba dizača utega "Vukovar":

"Grad Vukovar Klub dizača utega „Vukovar“ u 2021. godini financirao je s ukupno: 105.530,82 kuna, a što uključuje redovno djelovanje, sufinanciranje trenera, liječničke preglede, dvoranu, korištenje prostora za vježbanje, 2 sportske manifestacije, sportske stipendije te plaćenu opremu Nikoli Todoroviću za Svjetsko prvenstvo.

U 2022. godini Grad Vukovar je za Klub dizača utega „Vukovar“ namijenio ukupno 92.500,70 kuna što uključuje redovno djelovanje, sufinanciranje trenera, liječničke preglede, dvoranu, korištenje prostora za vježbanje, 2 sportske manifestacije te plaćenu prehranu (suplementi) Nikoli Todoroviću za plasman na Svjetsko juniorsko prvenstvo", stoji u priopćenju, a na kraju su iz Grada Vukovara poručili sljedeće:

"Grad Vukovar nastavit će financijskim sredstvima poticati rad sportskih klubova, a samim time i rad svih mladih i uspješnih sportaša na koje smo ponosni".

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider