Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
SP u Španjolskoj

Obradović: Želimo Hrvatsku ovog ljeta ponovno učiniti ponosnom

Hrvatska reprezentacija u Varaždinu je započela pripreme uoči svjetskih vaterpolskih uzbuđenja koja nas očekuju u mjesecima koji su pred nama…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pomlađenu reprezentaciju očekuje intenzivno trenažno razdoblje, a ususret Mediteranskim igrama koje se ovog mjeseca igraju u Turskoj, te Svjetskom prvenstvu koje nas u srpnju očekuje u Španjolskoj. U Varaždinu je hrvatske vaterpoliste primio dogradonačelnik Vjeran Radelić koji im je poželio uspjeh i nove medalje.

''Iznimno nam je drago da smo pripreme započeli upravo u Varaždinu. Svakodnevno nam stiže podrška navijača koji su zaista divni i hvala im na tome. Pred nama je vrlo intenzivno razdoblje priprema i potrebna nam je velika koncentracija. Na natjecanja koja su pred nama dolazimo kao olimpijski pobjednici i od nas se očekuje mnogo. Dat ćemo sve od sebe da opravdamo povjerenje i Hrvatsku ovog ljeta ponovno učinimo sretnom i ponosnom'', izjavio je reprezentativac Paulo Obradović.

Reprezentacija će se nakon Varaždina pripremati u Rijeci, gdje je 14. lipnja očekuje prijateljska utakmica protiv Njemačke, potom u Mariboru, te u Zagrebu gdje će igrati protiv Rumunjske.

Na pripreme su pozvani golmani Josip Pavić, Marko Bijač i Duje Jelovina, centri Nikša Dobud, Fran Paškvalin i Ivan Krapić, bekovi Andro Bušlje, Ivan i Kristijan Milaković te Luka Lončar, vanjski igrači Maro Joković, Sandro Sukno, Paulo Obradović, Petar Muslim, Anđelo Šetka, Duje Živković, Ante Vukičević i Luka Bukić.

Reprezentaciji će se, ovisno o potrebama, priključiti i golman Ivan Marcelić te bek Marko Macan. Okupljanju u Varaždinu kroz nekoliko dana priključit će se i pozvani igrači Juga.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider