Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
ostali porazgovarati

Danski izbornik poludio zbog poteza najveće zvijezde na kraju utakmice: "Nije to trebao napraviti"

Danska je imala napad za pobjedu protiv Hrvatske u posljednjim sekundama, međutim Hansen je prodao loptu i ostalo je 32:32.

Hansen i Jacobsen (Foto: Afp)

Reprezentacija Hrvatske odigrala je bez pobjednika s Danskom 32:32 u prvoj utakmici drugog kruga rukometnog Svjetskog prvenstva. Kauboji su imali i po četiri gola prednosti, no na koncu su se morali zadovoljiti remijem.

Mogli su ostati i bez njega, ali srećom po Horvata i društvo, ponajbolji svjetski rukometaš Mikkel Hansen dao je lošu loptu na krilo i uprskao zadnji napad Danaca za pobjedu. Njihovu izborniku Nikolaju Jacobsenu poslije te lopte za Emila Jakobsena u posljednjim trenucima utakmice ostao je ogroman upitnik iznad glave.

Domagoj Duvnjak i Mathias Gidsel Prepotentna danska zvijezda riga vatru: "Duvnjak nije zaslužio da mu pružim ruku" divider

Trebao je probiti i pucati

Dansko krilo reklo je kako je to bilo "nespretno od njega", međutim šef danske reprezentacije kaže kako Hansen nije ni trebao odigrati u tom smjeru.

"Trebao je sam ići na šut. Nema potrebe tako rano odigrati loptu na krilo. Emil ju je trebao uhvatiti, ali Mikkel je trebao ući još koji korak i dobio bi podršku od suigrača ili je mogao sam probiti i zabiti", rekao je Jacobsen.

Analiza Vedrana Zrnića Analiza Vedrana Zrnića: On je đubretar, netko će mu izbiti zube i slomiti nos divider

Poslije utakmice ostali porazgovarati

Njegovo nezadovoljstvo Hansenovim potezom bilo je vidljivo i poslije utakmice, kad ga je zaustavio za kratku bukvicu o cijeloj situaciji.

Danci su poslije lošeg dodavanja ostali bez lopte nekoliko sekundi uoči kraja susreta, ona je došla do Cindrića koji je imao zadnji šut ka golu, međutim lopta je preletjela gol i ostalo je 32:32. Najsretniji tim ishodom bili su Egipćani, koji su tako ostali sami na vrhu naše skupine s bodom više od drugih Danaca i tri više od Hrvatske.

Tablica skupine IV:

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider