Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
dosta neugodno

Natjecatelj u Jokeru zvao prijatelja upomoć za teško sportsko pitanje, biste li znali pravo ime sportske legende?

Mnogi sportski fanovi bi se pomučili odgovoriti na pitanje koje je pravo ime Tigera Woodsa.

Branimir Šegović (Foto: Screenshot)

Natjecatelj kviza ''Joker'', Branimir Šegović kući je otišao praznih ruku. Iako je na sedmom pitanju uspio doseći iznos od 15.000 eura, netočni odgovori na pitanja koja su uslijedila, rezultirali su time da je pao na nulu.

15.000 eura donijelo mu pitanje o legendarnom sportskom događaju na kojem mu je u pomoć priskočio prijatelj Josip: U kojem je gradu odigran opjevani četveročlani meč nogometnog SP između Hrvatske i Njemačke (3:0) 1998. godine? A) Pariz B) Saint-Denis C) Marseille D) Lyon Josip mu je sugerirao odgovor D koji je bio točan.

Hrvoje Drvodelić VIDEO Natjecatelj u Jokeru dobio pitanje o našem boksaču, uvjereni smo da naši čitatelji znaju odgovor na njega divider

Već na sljedećem pitanju, počeo je gubiti najveći iznos. Na pitanju Downov sindrom se javlja kao posljedica anomalije kojeg kromosoma? A) 21. B) 23. C) 25. D) 27 Branimir je zaključao odgovor B) 23, no točan odgovor bio je A) 21, pa je tako, neimavši više jokera, pao tri mjesta na novčanoj ljestvici, na 1.000 eura.

Jokere je počeo trošiti već na samom startu, a čak tri potrošio je već na prvom pitanju. Pomučio ga je anagram rijeke Ilove Koji instrument se krije u anagramu rijeke dugačke 86 kilometara, smještene u Moslavini? A) tuba B) flauta C) klavir D) viola Tri jokera eliminirala su sve netočne odgovore, a točan se skrivao iza odgovora D.

Dario Marešić u kvizu Joker Bivši zatvorski čuvar je odmah dao točan odgovor: Znate li koliko medalja ima Ivica Kostelić? divider

Prijatelj Josip, koji mu je bio u pratnji pomogao mu je i oko odgovora na pitanje Koje je pravo ime i prezime najvećeg golfera svih vremena Tigera Woodsa? A) Jerome Woods B) Eldrick Tont Wood C) Steven R. Woods D) Tiger Simpson. Zajedno su zaključali odgovor B) Eldrick Tont Wood, što je i bio točan odgovor.

Na posljednjem pitanju odabrao je riskirati te pogrešno odgovorio na pitanje: Ako imate tripofobiju onda se zasigurno užasavate - čega? A) rupa B) droga C) putovanja D) vješalica Branimir je odlučio zaključati odgovor D, dok se točan odgovor skrivao iza A. Zbog netočnog odgovora na ljestvici je pao na nulu te kući otišao praznih ruku.

Novu epizodu ''Jokera'' ne propustite već sutra od 18 sati na Novoj TV!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider