Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
U kvizu Joker

Bivši zatvorski čuvar je odmah dao točan odgovor: Znate li koliko medalja ima Ivica Kostelić?

Natjecatelj Dario Matešić u kvizu Joker je pokazao da je dobar poznavatelj sporta.

Dario Marešić u kvizu Joker (Foto: Nova TV)

Bivšeg zatvorskog čuvara iz Požege, Daria Matešića tijekom kviza baš i nisu pratila pitanja na koja je znao odgovor, pa je vrlo brzo gubio jokere.

Međutim, posljednje pitanje o životinji s tri srca omogućilo mu je da kući ipak ponese nešto novca: Nije da ih ima viška, ali ih ima nekoliko.

Koja životinja ima čak tri srca? A) okapi B) hobotnica C) afrički Marabu D) riječni rak Točan odgovor skrivao se iza ponuđene opcije B koju je Dario i izabrao, a taj točan odgovor priskrbio mu je 100 eura.

Dario je dobar poznavatelj sporta, pa je odmah znao odgovor na pitanje o našem proslavljenom sportašu: Koliko je srebrnih olimpijskih medalja, u svojoj bogatoj sportskoj karijeri, osvojio Ivica Kostelić? A) 3 B) 4 C) 5 D) 6

Točan je odgovor B.

Dario Marešić u kvizu Joker Dario Marešić u kvizu Joker (Foto: Nova TV)

Čak je šest jokera izgubio do trećeg pitanja kojem je tema bila film 'Barbie'; Kako se zove redateljica jednog od najvećih filmskih hitova prošle godine, filma 'Barbie'? A) Jane Campion B) Kathryn Bigelow C) Sofia Coppola D) Greta Gerwig Dario se odlučio za odgovor A, a točan je odgovor bio D.

Nije mu pomogao ni superjoker, njegov prijatelj Boris koji mu je bio u pratnji i kojeg je u pomoć zvao na pretposljednjem pitanju: Koliko godina je u SAD-u trajala prohibicija kojom je bila zabranjena prodaja i konzumacija alkohola? Je li to bilo nešto više od: A) 7 godina B) 10 godina C) 13 godina D) 16 godina Nakon konzultacija s Borisom, Dario se odlučio za odgovor B, a točan je bio C.

Novu epizodu kviza ''Joker'' ne propustite već sutra od 18 sati na Novoj TV!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider