Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Otvaraju protiv Egipta

VIDEO Nakon 12 sati hrvatski rukometaši doputovali u Švedsku: "Idemo na trening izbaciti umor"

Hrvatska rukometna reprezentacija protiv Egipta otvara Svjetsko prvenstvo u Švedskoj i Poljskoj.

Nakon 12 sati hrvatska rukometna reprezentacija sretno je doputovala u švedski Jonkopping gdje će igrati utakmice skupine G Svjetskog prvenstva 2023.

Doputovali su avionom od Zagreba preko Kopenhagena, a zatim i Goteborga uz još dva sata vožnje autobusom. Prvi dojmovi o domaćinu Svjetskog prvenstva su odlični jer su igrače po dolasku dočekale sve ključne informacije.

Kauboji prvu utakmicu igraju ovog petka protiv Egipta, a do tada izbornik Hrvoje Horvat planira održati dva treninga. Prvi večeras, a drugi u četvrtak.

Hrvatska rukometna reprezentacija Počinje Svjetsko prvenstvo u rukometu: Tko su favoriti i gdje je u cijeloj priči Hrvatska? divider

"Malo se umor osjeća, rano smo se probudili, ali idemo sad na trening malo izbaciti taj umor", kazao je iskusni Jakov Gojun pa se osvrnuo na prvog protivnika - Egipat:

"Spremni smo, dobro smo trenirali, a momci su puni želje i motiva. Vjerujem u dobru utakmicu, ali neće biti lako. Egipta je reprezentacija koja je dobra na svim pozicijama, ali mi smo reprezentacija koja je već godinama na visokom nivou.
Mislim da obrana mora iznijeti tu utakmicu", zaključio je.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider