Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Drugačija vrsta shoppinga

Najveći sportaš u gradu donosi sport za svačiji džep i pritom brine o okolišu

Saznajte kako možete uživati u sportu bez prevelikih ulaganja, produljiti životni vijek svoje sportske opreme, ali i pridonijeti očuvanju okoliša

PR (Foto: PR)

Topliji dani su stigli, a s njima i pregršt mogućnosti za sportske avanture. Bilo da ste profesionalac ili rekreativac, sigurno ste već počeli planirati aktivan odmor ispunjen adrenalinom, a možda je vrijeme da se okušate i u nekoj novoj sportskoj aktivnosti. Kakve god vaše preferencije bile, sigurni smo da vas zanima kako istovremeno ove sezone uživati u novim sportskim avanturama i uštedjeti. 

U nastavku donosimo sve o drugačijoj vrsti shoppinga.

PR PR (Foto: PR)

Uživanje u sportu bez prevelikih ulaganja


Razmišljate o aktivnom odmoru i pritom se želite okušati u nekom novom sportu, ali sve bez prevelikih ulaganja? Vjerovali ili ne, ovo nije nemoguća misija! Decathlon, NAJVEĆI sportaš u gradu, u svojoj šarolikoj i bogatoj ponudi nudi uslugu „Rent“. Kao što joj i samo ime otkriva, riječ je o mogućnosti najma Decathlon sportske opreme – od električnih bicikala, kajaka, preko supova za ljeto ispunjeno adrenalinom i zabavom pa sve do skija i skijaške opreme za zimske sportske radosti.
Sve što trebate je odabrati i rezervirati datum, lokaciju trgovine i proizvod, preuzeti ga u odabranoj Decathlon trgovini te isti vratiti u trgovinu na dogovoreni datum.
Osim što ćete uživati u sportu bez prevelikih ulaganja, nećete se morati brinuti niti oko skladištenja sportske opreme koju ćete koristiti svega nekoliko dana godišnje. Još jedan od benefita usluge najma Decathlon sportske opreme je i taj što na ovaj način možete i testirati određene proizvode prije kupnje.
Sve u svemu, planiranje novih sportskih avantura može početi!

PR PR (Foto: PR)

Sport i briga o okolišu idu zajedno


Imate rabljeni Decathlon bicikl i želite ga prodati? Svoj ste stari bicikl jednostavno prerasli ili ste pak spremni za upgrade pa tražite bicikl za nešto vještije i naprednije vozače? Decathlonova „Buy back“ usluga olakšava vam proces prodaje starog bicikla tako što ćete ga jednostavno vratiti u Decathlon koji će ga od vas otkupiti. Da, dobro ste pročitali. Sve što trebate je svoj stari bicikl predati Decathlon osoblju koje će provjeriti njegovo stanje te predložiti cijenu. Ako vam ponuđena cijena odgovara, sklapa se ugovor te odmah dobivate isplatu u obliku Decathlon vrijednosnog bona. Vrlo jednostavno, a ujedno i korisno za okoliš!

PR PR (Foto: PR)

Međutim, ovo nije jedina Decathlonova usluga koja istovremeno brine o vama i okolišu. Naime, tu je i usluga „2nd life“ zahvaljujući kojoj možete kupiti Decathlon second use proizvode po puno povoljnijim cijenama.
Pitate se što su to second use proizvodi? Riječ je o Decathlon proizvodima koji su kratko nošeni ili imaju neku manju grešku poput nedostatka ambalaže ili sitnih estetskih nedostataka. Sve vraćene proizvode detaljno provjerava stručno Decathlon osoblje i ako su proizvodi u potpunosti funkcionalni vratiti će ih u ponovnu prodaju. Iako ti proizvodi i dalje zadržavaju sve specifikacije i garanciju kao i novi, ipak se ne mogu prodavati po punoj cijeni.
Decathlon „zelene“ usluge tako vam omogućuju da istovremeno otkupite staru i jeftino nabavite novu sportsku opremu, ali i učinite dobru stvar za okoliš.

PR PR (Foto: PR)

Produžite životni vijek svoje sportske opreme


Jeste li znali da u Decathlonu možete zatražiti servis svoje sportske opreme? Usluga „Workshop“ nudi servis bicikala, rola, romobila, klizaljki, šatora, kajaka i supova, uz besplatnu procjenu i dijagnostiku od strane stručnog Decathlon osoblja. Tako podešavanje brzina i kočnica, pumpanje guma, krpanje šatora ili brušenje klizaljki uz Decathlon više ne mora biti vaš problem.
Na taj ćete način istovremeno produljiti životni vijek svoje sportske opreme i uštedjeti. Zvuči dobro, zar ne?

Drugačija vrsta shoppinga


Kao NAJVEĆI sportaš u gradu, Decathlon kontinuirano razvija rješenja za vrhunsko i održivo sportsko iskustvo svih svojih kupaca. Zahvaljujući upravo inovativnim i održivim uslugama „Rent“, „Buy back“, „2nd life“ i „Workshop“, sport postaje dostupan baš svima!
Više o Decathlonovim proizvodima i uslugama potražite ovdje.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider