Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Desni vanjski

Debitirao protiv svjetskih prvaka i skrenuo pozornost na sebe: "Super sam se osjećao"

Mateo Maraš je u porazu Hrvatske od Danske postigao tri pogotka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ozbiljan otpor pružila je Hrvatska protiv Danske u Budimpešti, ali nažalost nije bilo dovoljno da bi se zabilježio pozitivan rezultat.

Kauboji su ubilježili drugi uzastopni poraz na ovom Europskom prvenstvu, a jedan od onih igrača koji je ostvario zapaženu rolu bio je Mateo Maraš.

Ovaj desni vanjski, koji je 2000. godište, u svom debitantskom nastupu za hrvatsku rukometnu reprezentaciju postigao je tri pogotka aktualnim svjetskim prvacima, pokazavši da se na njega može računati.

gol expired Frustrirani Horvat poslije poraza od Danske poručio: "Začepili smo usta svima koji pričaju da se ne borimo" divider

"Dali smo sve od sebe, pokušavali smo maksimalno s ovim kadrom koji imamo. Samo mi znamo koliko nam je teško i kroz što sve prolazimo u hotelu. Navijači su to vidjeli i prepoznali, mi ćemo se nastaviti boriti pa ćemo vidjeti što donosi vrijeme", rekao je Maraš za RTL.

O svom debiju za reprezentaciju kazao je:

"Jako lijepo je bilo igrati, super sam se osjećao, zahvalan sam svima. Uzvratili smo navijačima u našem najboljem svjetlu, ali eto, nekad nedostaje i to malo."

Jeste li zadovoljni igrom Kauboja unatoč porazu od Danske?

Ukupno glasova:


Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider