Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Pročitajte priopćenje

Rukometaši se žale na grozne uvjete u Mađarskoj, a evo što im poručuju organizatori

Europsko rukometno prvenstvo u Mađarskoj i Slovačkoj traje od 13. do 30. siječnja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako krovna europska rukometna organizacija (EHF) nastoji na sve načine spriječiti proboj koronavirusa na Europskom prvenstvu, organizatori su napravili ogroman gaf.

Smjestili su tako reprezentaciju Hrvatske, Francuske i Srbije u isti hotel s turistima koji im zadaju ogromne probleme. Tako hotelom u Szegedu šeću bez maske i u ogrtaču, na što su se potužili predstavnici sve tri reprezentacije, ali čini se, barem za sada, bez rezultata, prenosi Balkan Handball.

gol expired Hrvati progovorili o užasu u hotelu, turisti se šetaju bez maski i u ogrtačima, a rukometaši se testiraju svaki dan divider

Rukometni savez Mađarske objavio je priopćenje u kojem je odgovorio na sve kritike rukometnih reprezentacija.

"Delegacije svih zemalja natjecatelja obišle su hotel s četiri zvijezdice prošle jeseni i nije bilo nikakvih primjedbi. Svima je predstavljena regulativa i COVID-19 protokol koji je zathjevala europska rukometna organizacija. Organizatori su pružili rukometinim savezima detaljne informacije oko kojih su se svi složili, zbog čega smo zbunjeni izjavama Francuza i Srba", priopćili su iz rukometnog saveza i dodali za kraj.

gol expired Šok za Hrvatsku pred Francuze: Novi pozitivan test totalno je poremetio planove divider

"Ako bude legitimnih zahtjeva u budućnosti, spremni smo odgovoriti", zaključili su.

U četvrtak u Mađarskoj i Slovačkoj počinje Europsko prvenstvo u rukometu čiji je raspored Hrvatskoj na otvaranju donio Francusku. Rukometni klasik, kako su ga mnogi zvali svih ovih godina, počinje u 20:30, dok u ranijem terminu od 18 sati u našoj grupi C igraju Srbija i Ukrajina.

Kako će Hrvatska proći s Francuzima na startu Eura?

Ukupno glasova:

Utakmice ove skupine igraju se u Szegedu, gradu na samoj granici Mađarske i Srbije pa se očekuje kako će naši susjedi imati najveću potporu svojih navijača u tri utakmice prvog kruga. No očekuje se i velik broj hrvatskih navijača koji tradicionalno masovno pohode utakmice Kauboja na svjetskim i europskim prvenstvima.

U drugi krug putuju dvije najbolje momčadi, a potom se stvara nova skupina u kojoj će se naći još i dva prvoplasirana iz skupina A i B.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider