Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
prošlost o sadašnjosti

Červar o Sigurdssonu: "Čudno mi je što je napustio reprezentaciju baš u tom trenutku"

Bivši rukometni izbornik Lino Červar u velikom intervjuu dodirnuo se, između ostalog i sadašnjeg izbornika Dagura Sigurdssona.

Lino Červar (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Rukometna reprezentacija Hrvatske okupila se za Gjensidige kup na kojem će igrati protiv Norveške, Danske i Argentine. Izbornik Dagur Sigurdsson pozvao je 21 igrača, a u odnosu na prošla okupljanja napravio je nekoliko promjena.

No, poslije rezultata koji je ostvario u kratkom vremenu na klupi njegove izbore igrača neće propitkivati mnogi, ali pojedine odluke iz njegove dosadašnje karijere komentirao je legendarni bivši izbornik Lino Červar u svom intervjuu za Sport Klub.

Lino Červar Červar popljuvao Sigurdssona: "Za razliku od njega, ja bih se s Japanom borio za olimpijsko zlato" divider

Červar je dvaput u karijeri igrao protiv Sigurdssonove Austrije i Japana te je dao svoje mišljenje o novom čovjeku na njegovom nekadašnjem radnom mjestu.

"Nikad u karijeri se nisam volio uspoređivati s drugima. Nikad se nisam nadmetao i to me uopće nije zanimalo. Želio sam isključivo biti ispred drugih. Drugi mogu sa mnom, ja ni s kim. Ako sam mogao osvojiti s jednom malom zemljom sve to osvojiti, što bih se uspoređivao? Dvije titule u 18 mjeseci osvojiti na taj način, a ukrali su mi tri, četiri sto posto“, započeo je Lino.

Dagur Sigurdsson Dagur Sigurdsson objasnio zašto nije htio zvati Igora Karačića u reprezentaciju divider

"Sigurdssona smatram dobrim trenerom. Da li je dovoljno dobar za zlato, rezultat će reći. Vidio sam ga u Austriji i u Japanu. Jedino mi je čudno u njegovoj priči što je napustio reprezentaciju uoči početka Olimpijskih igara. Neobično je kad netko osigura nastup na Olimpijskim igrama s određenom momčadi i onda ih ne vodi na samom turniru. To je čudno.“

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider