Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi

Kostelić najavio 'ludnicu' na Sljemenu: 'Divno je čuti hrvatsku himnu'

Pred 35.000 navijača Ivica Kostelić slavio je pobjedu u Muenchenu...

Nakon velike pobjede u pararelnom slalomu Svjetskog kupa, koji se vozio u Muenchenu, najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić blistao je od sreće.

>> Kosteliću prva pobjeda u Svjetskom kupu ove sezone!

"Divno je čuti hrvatsku pobjedničku himnu ispred 35.000 navijača", bilo je prvo što je rekao Kostelić, a zatim je opisao utrku:

"Imao sam pravi osjećaj, pogotovo u prvom laufu, kada sam shvatio da je najbolje voziti klasičnom slalomskom tehnikom. Nakon toga se nisam obazirao na vanjska vrata, a nisu mi zasmetali ni udarci zastavice po licu", nije uspio završiti misao, a u rečenicu mu se ubacio otac i trener Ante Kostelić dobacivši: "Pobijedio si i sa zastavicom na licu!"

Ivica je stigao u Muenchen pun samopouzdanja.

"Osobno sam bio uvjeren da mogu napraviti puno, nakon što sam u četvrtini finala pobijedio Herbsta. U polufinalu protiv Felixa Neureuthera bilo je teško, jer je on imao dobar start, a i prednost domaćeg terena. Sve u svemu, sretan sam i zadovoljan i spremam se za Sljeme. Vidimo se u Zagrebu!’’ poručio je Ivica, koji će na Snježnoj kraljici biti jedan od glavnih favorita.

Podsjećamo da se utrka Svjetskog kupa skijašica na Sljemenu vozi 4. siječnja, dok skijaši nastupaju dva dana kasnije. Ivičina pobjeda došla je kao naručen. Ne sumnjamo da će u Zagrebu ponovno biti 'ludnica'.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider