Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
šok u italiji

Najpoznatija talijanska sportašica i legendarni Rossi zaraženi koronavirusom

Italijom je ovog četvrtka odjeknula vijest da su slavni sportaši Valentino Rossi i Federica Pellegrini pozitivni na koronavirus.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Italiji je u četvrtak odjeknula vijest da su dvoje njezinih vrlo poznatih sportaša i zvijezda - motociklist Valentino Rossi i plivačica Federica Pelegrini - zaraženi koronavirusom.

Sedmorostruki svjetski prvak u elitnoj klasi motoGP, Talijan Valentino Rossi (41) objavio je da je pozitivan na svom instagram turniru.

"Nisam se osjećao dobro kada sam se probudio, boljele su me kosti i imao sam temperaturu. Nazvao sam liječnika, koji je brzo napravio dva testa od čega je drugi bio pozitivan", kazao je Rossi, koji je tek 13. u ukupnom poretku u ovoj sezoni i propustiti će Veliku nagradu Aragonije ovaj vikend.

gol expired Dalić ekskluzivno u Dnevniku Nove TV: "Jedna nova Hrvatska pokazala se kao jako dobra" divider

I talijanska plivačica Federica Pellegrini objavila je u četvrtak da je pozitivna i da mora odustati od putovanja u Budimpeštu kako bi sudjelovala u Međunarodnoj plivačkoj ligi (ISL).

"Upravo sam primila loše vijesti. Pozitivna sam", napisala je olimpijska prvakinja na 200 metara slobodno iz 2008. godine u videu na svom Instagram profilu.

Pellegrini je jedna je od najvećih zvijezda talijanskog sporta i šestorostruka je svjetska prvakinja. U dobi od 32-godine Pellegrini je već najavila da prekida karijeru nakon OI u Tokiju.

gol expired Otkriveno što je Messi odgovorio Real Madridu nakon što je veliki rival Barcelone aktivirao otkupnu klazulu divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider