Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Kakav peh

Koronavirus u redovima hrvatske ženske vaterpolske reprezentacije pred početak Europskog prvenstva u Splitu!

U Splitu ove subote započinje Europsko prvenstvo za vaterpolistice. Vaterpolisti će u akciju dva dana kasnije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

I dok su njegovi kolege na klupama muških reprezentacija Hrvatske i Srbije na uvodnoj press-konferenciji Europskog prvenstva pričali o ciljevima i ambicijama, izbornik hrvatske ženske vaterpolske reprezentacije Aljoša Kunac otkrio je da se morao suočiti s problemima vezanim uz koronavirus.

"Korona je došla na vrata, dvije cure koje su bile pozitivne smo poslali kući, a doveli smo dvije nove. Nataša Gojan i Ana Miloslavić, čekali smo i neke druge naše igračice da bismo se mogli skupiti, nije nam bilo lako", izjavio je hrvatski izbornik.

"Mi što smo napravili - napravili smo. Vidjet ćemo, mi smo zadovoljni pripremama i nadamo se dobrom rezultatu."

Hrvatske vaterpolistice na predstojećem Europskom prvenstvu smještene su u skupinu A gdje će im suparnice biti reprezentacije Njemačke, Nizozemske, Rumunjske, Mađarske i Grčke. U četvrtfinale će proći četiri najbolje reprezentacije, a hrvatska kapetanica Ivana Butić nada se da bi sa suigračicama mogla dohvatiti četvrto mjesto.

"Najveću šansu imamo u utakmicama s Njemačkom i Rumunjskom, dok ćemo protiv ostalih pokušati ostaviti što bolji dojam", izjavila je Butić.

Tablice omogućuje {linkToSofascore}

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider