Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
bivša predsjednica

Kolinda Grabar-Kitarović na novoj funkciji prvi put posjetila Zagreb

U premijernom posjetu HOO-u članica MOO-a Kolinda Grabar Kitarović boravila je u društvu Tomislava Družaka, državnog tajnika za sport u Ministarstvu turizma i sporta.

Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: In Magazin)

Na poziv predsjednika Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatka Mateše, središnje prostorije nacionalne olimpijske udruge u Zagrebu posjetila je novoizabrana članica Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO) Kolinda Grabar-Kitarović.

S funkcioniranjem HOO-a i njegovim odnosima s MOO-om donedavnu hrvatsku predsjednicu, a sada visoku olimpijsku dužnosnicu upoznali su pomoćnici glavnog tajnika HOO-a za pojedine resore - Biserka Vrbek (pravni poslovi), Robert Gojević (nacionalni sportski savezi), Damir Šegota (Olimpijski program) i Ranko Ćetković (marketing).

gol expired Popularna britanska FB stranica ''trolala'' Tottenham pa grubo uvrijedila splitski Hajduk divider

Prvu žensku članicu MOO-a iz Hrvatske najviše su zanimali zajednički projekti koje HOO ostvaruje u suradnji s MOO-om, a Mateša je obećao je da će stručne službe HOO-a prirediti pisane materijale iz kojih se vidi konkretna suradnja s MOO-om, ponajviše s njegovim fondom Olimpijskom solidarnosti.

U razgovoru olimpijskih dužnosnika posebno su apostrofirani međunarodni dometi HOO-ovih komisija, poput one za rodnu ravnopravnost u sportu ili nedavno utemeljene Komisije za dual-karijeru u sportu te Hrvatskog fair-play odbora koji trajnu misiju promoviranja korektnosti u sportu proširuje i na svakodnevni život.

U premijernom posjetu HOO-u članica MOO-a Kolinda Grabar-Kitarović boravila je u društvu Tomislava Družaka, državnog tajnika za sport u Ministarstvu turizma i sporta.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider