Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dobro trolanje ili?

Popularna britanska FB stranica ''trolala'' Tottenham pa grubo uvrijedila splitski Hajduk

Jedna je britanska Facebook stranica uvrijedila hrvatski i izraelski klub.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Facebook stranica ODDSbible napravila je velik gaf današnjom odjavom u kojoj je ničim izazvana uvrijedila Hajduk. Naime, predstavljajući novi dres Tottenhama napisali su da ''vodoinstalateri i električari iz Hajduka i Hapoel Be'er Sheve nisu na ovo spremni''.

U objavi se htjelo istaknuti kako će Tottenham igrati ove sezone tek Europa ligu u kojoj igraju slabiji klubovi, no osim Spursa na meti su još više bili spomenuti hrvatski i izraelski klub.

Takve se konstrukcije često slažu i u hrvatskim medijima kada naši klubovi igraju protiv puno slabijih protivnika u Europi, omalovažavajući ih i kada to uistinu nisu amaterski, već profesionalni klubovi.

Nije jasno je li ova poruka plasirana namjerno ili administrator jednostavno ne poznaje toliko razinu spomenutih klubova. Neki se šale da je riječ o navijaču Tottenhama s kojim je Hajduk osamdesetih godina vodio bitke u Europi, i to polufinalima eurokupova. Na jednoj je utakmici na Poljudu zaklan i pijetao nasred terena, simbol kluba iz sjevernog Londona.

A možda ih je samo htio omalovažiti baš kao što se može vidjeti i kod nas. Ipak se radi o, kako se to voli reći, ''trolerskoj'' stranici koja ne štedi nikoga u svojim objavama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider