Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Čeka nas SAD

VIDEO Kauboji nakon teškog poraza: "Nije bila lijepa večer, a ni jutro. Teško smo spavali"

Ove nedjelje Hrvatska će protiv SAD-a tražiti prve bodove na Svjetskom prvenstvu.

Nakon neugodnog poraza od Egipta na otvaranju, Hrvatska će protiv SAD-a tražiti prve bodove na Svjetskom prvenstvu.

Ti su bodovi nužnost da Kauboji vrate samopouzdanje, ali i vjeru da mogu do četvrtfinala Svjetskog prvenstva. Amerikanci su u prvom susretu svladali Maroko i tako stigli do prve pobjede na svjetskoj rukometnoj smotri.

Američka reprezentacija je većim dijelom sastavljena od igrača koji nastupaju po europskim ligama, a jedan od njih je Domagoj Sršen, koji je kratko vrijeme nosio dres PPD Zagreba, a danas nastupa za Metković-Mehaniku.

Vedran Zrnić analizira za gol.hr utakmice rukometnog SP-a Analiza Vedrana Zrnića: Španjolac je gledao naše utakmice i jasno vidio, ovo je bio velik stres za mlade igrače divider

Hrvatska je protiv SAD-a igrala samo jedanput na svjetskim prvenstvima. Bilo je to 2001. godine u francuskom Besanconu, a naši su rukometaši slavili sa 41:12, stoji na službenoj stranici HRS-a.

Izbornike Hrvoje Horvat i igrači imali su kraći sastanak nakon poraza od Egipta, a dodatna analiza susreta odrađena je tijekom jutra.

Nije bila lijepa večer, a ni jutro. Naravno da boli glava, teško je donijeti nekakve zaključke prije nego što se utakmica pogleda još jednom. Mogli smo više toga investirati u obranu, moralo je biti više kretnji, više obrana golmana. 

Ivano Balić i Hrvoje Horvat Mediji iz susjedstva nakon poraza Hrvatske od Egipta: "Poniženi su, nisu znali što ih je snašlo!" divider

Kada krenemo gubiti, kada krenemo s promašajima, moramo se tu pametno natjecati", kazao je izbornik Horvat.

"Svašta smo izvrtili u glavi, nismo dobro spavali. Teško je zaspati nakon ovakvog poraza, ali život ide dalje, natjecanje ide dalje. Još uvijek postoji šansa da prođemo dalje. Dat ćemo sve od sebe", zaključio je Željko Musa.

Hrvoje Horvat nakon Egipta (video: HRS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider