Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
RUŽNE I NEPOŽELJNE SCENE

Kaos na derbiju u Našicama: Igrač Nexea udario delegata, utakmica prekinuta nakon što mu je pružena pomoć!?

Veliki derbi hrvatskog ligaškog rukometa prekinut je pri samom kraju prvog poluvremena.

Utakmica Nexe - Zagreb (Foto: Ivan Peric / CROPIX)

Rukometna utakmica Nexea i Zagreba, koja se danas odigravala u Našicama, prekinuta je sedam sekundi prije kraja prvog poluvremena i nije nastavljena.

Bila je to utakmica koja se od samog početka igrala pod visokim tenzijama te uz konstantne reakcija na sudačke odluke, gdje su posebno žestoki bili Veselin Vujović i njegovi igrači.

Poništen pogodak, žestoka reakcija i incident

Vjerojatno velikim dijelom i zbog rezultata koji im nije išao u prilog, a tog prekida utakmica bio je 9:16 u korist gostiju, kako je vrijeme prolazilo bili su sve nervozniji.

Sve je kulminiralo u posljednjem napadu prvog dijela. Fahrudin Melić postigao je pogodak za Nexe, no suci su ga poništili i pokazali na sedmerac. Tada je doslovno eksplodirala cijela klupa domaćih, nošena tribinama te je došlo do naguravanja.

Igrač udario delegata, on završio na podu

U njemu je najgore prošao delegat Ante Josić. Njega je rukometaš Nexea Marko Bezjak u prolazu udario ramenom u leđa, nakon čega se Josić srušio i ostao ležati na podu.

Medicinske službe odvele su ga u svlačionicu gdje mu je pružena pomoć, a utakmica je privremeno prekinuta. To privremeno uskoro je postalo trajno, nakon što je službeni spiker objavio da je utakmica prekinuta te da se neće nastaviti.

Ružne scene u velikom derbiju, a tenzije između ove dvije momčadi zapravo će postati još jače kad krenu još važnije utakmice, one u izravnom doigravanju za prvaka Hrvatske.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider