Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakva priča bi to bila

Dinamova akcija odjeknula Europom: Hrvatska na nogama! Sprema li se Modrićev povratak i spektakularni okršaj s Perišićem?

Dobro osmišljena akcija Dinama odjeknula je europskim nogometnim eterom…

Marca je apsolutni svjetski medijski brand. Njihove nagrade s ponosom preuzimaju i najveće svjetske sportske zvijezde, a njihove novine svakoga dana kupuju deseci tisuća Španjolaca.

James Ward Prowse Doktor za slobodne udarce otišao korak dalje: Ogromnu pobjedu donio golom izravno iz kornera! divider

A svi oni koji su i danas prolistali Marcu, na 6. strani nacionalnog, te na 3. strani madridskog izdanja mogli su vidjeti Dinamov dres Luke Modrića s hashtagom „Imalo bi smisla“.

Iza svega se krije akcija nove vladajuće Dinamove garniture na čeku s Velimirom Zajecom, a hashtag "Imalo bi smisla" odnosi se na ovu Modrićevu izjavu od prije pola godine.

Luka Modrić 2008. godine Gledatelji Dnevnika Nove TV vjeruju da postoje šanse za Lukin dolazak u Dinamo divider

"Jednom sam, u euforiji proslave naslova s navijačima na Sjeveru, koji su mi stvarno priredili posebne emocije i memorije za sva vremena, obećao da ću se vratiti. No tada ne znate kako će stvari ići u životu, i koliko nešto postane komplicirano s obzirom na protok vremena i sve što se unutar toga odvijalo. Za takve stvari moralo bi se puno toga posložiti, a sada koliko je realno da bi Dinamo uopće htio da mu se neki igrač vrati s 39-40 godina, i kakvog bi to smisla uopće imalo…"

Miroslav Blažević 1998. godine Na internetu se pojavila slika Ćire Blaževića stara gotovo 50 godina, s njim je otac nogometne ikone divider

Lukinog obećanja sjeća se i Nikola Pokrivač, njegov nekadašnji suigrač iz dvije važne svlačionice.

"Prvo bih rekao, imao sam tu čast i privilegiju dijeliti s njim svlačionicu i u Dinamu i u reprezentaciji. Kada tako nešto izađe u najčitanijem časopisu u Španjolskoj kao što je Marca, može se reći: gdje ima dima, ima i vatre. Sigurno da nije to bezazleno. Ja kao navijač Dinama i svi ostali se imamo pravo nadati i veseliti, pa makar to bilo i 1 posto da je istina, ali nekad je i taj jedan dovoljan."

Joško Gvardiol protiv Crystal Palacea VIDEO Engleski navijači na nogama: Je li Gvardiol skrivio nedosuđeni kazneni udarac protiv Cityja? divider

Dobro osmišljena akcija Dinama odjeknula je europskim nogometnim eterom pa sve prati i prenosi i najpoznatiji svjetski nogometni insajder Fabrizio Romano. A zbog svega su i pod povećalom neke Modrićeve izjave poput ove iz travnja prošle godine.

"Dinamo je bio jako važan za razvoj moje karijere. U Dinamu sam sazrio kao nogometaš i svo vrijeme provedeno u Dinamu jako mi je puno pomoglo da se nosim sa svim izazovima koji su me čekali u daljnjoj karijeri."

Najveći nogometaš u povijesti našeg nogometa tako je govorio nakon što je Dinamo nazvao njegovim imenom jedno od pomoćnih travnjaka na Maksimiru. Na njemu je Luka nedugo nakon toga i trenirao. Zajedno s Ivanom Perišićem. Ne treba ni isticati kakva bi to priča bila kada bismo ih gledali u HNL-u. I to na suprotnim stranama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider