Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
"To je najveći plus"

Martinović otkrio najveći plus ovog Eura: "Nismo imali puno vremena da stvorimo kemiju, ali..."

Hrvatska je remijem protiv Nizozemske okončala nastup na Euru 2022.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska rukometna reprezentacija remizirala je sa Nizozemskom (28-28) u svom posljednjem nastupu na Europskom rukometnom prvenstvu u Mađarskoj i tako osvojila četvrto mjesto u skupini, odnosno osmo mjesto u ukupnom poretku.

Najbolji igrač susreta bio je mladi Ivan Martinović koji je zabio 12 pogodaka, a posebno inspiriran bio je u drugom poluvremenu.

gol expired Hrvatska nakon rukometnog Eura ima novi zadatak, ždrijeb je već u subotu divider

"Dali smo sve od sebe početka do kraja. Bila je teška utakmica, nismo se previše ni mogli odmoriti za ovu utakmicu. Znali smo da nisu jaki šuteri izvana, već da idu jedan na jedan. Imaju dobar prolaz, agresivnu obranu, sve smo to vidjeli u početku", rekao je Martinović za RTL.

Na ovom Europskom prvenstvu bilo je puno promjena u sastavu. Krenulo se s pomlađivanjem, a osim toga puno je igrača dolazilo, ali i odlazilo zbog proboja koronavirusa u redove naše reprezentacije.

gol expired ANKETA Tko vam je bio najbolji u remiju protiv Nizozemske? divider

"Pohvalio bi sve u ekipi i stožeru. Tko god da je došao u ekipu, je li to bilo iz izolacije ili iz kluba, dao je sve od sebe. Nismo imali puno vremena da stvorimo tu kemiju u napadu ili obrani, to se vidjelo na terenu, ali veliki je plus što smo vidjeli da je svaki igrač ostavio srce na terenu", rekao je Martinović pa dodao da je ipak najveći plus ovog Eura to što je hrvatski rukomet dobio dosta mladih igrača.

"Ima dosta mladih igrača, to je dobar miks sa starijim, iskusnijim igračima. To sada treba ubuduće pokazivati", zaključio je Martinović.

Kako biste ocijenili nastup Hrvatske na Euru?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider