Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
"Koji je vama ku**c!?"

Tucak nadmašio srpskog kolegu i vulgarno očitao bukvicu Barakudama, ali uspio je zaustaviti nalet Nijemaca

Koji je vama ku**c!?, poludio je Ivica Tucak na igrače Hrvatske i uspio zaustaviti nalet Nijemaca u drugom poluvremenu

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vaterpolisti Hrvatske pobijedili su Njemačku 13:9 na Svjetskom prvenstvu u Mađarskoj i upisali svoja prva dva boda te privremeno zasjeli na vrh skupine B.

Barakude su sjajno otvorile utakmicu i već na poluvremenu imale naizgled sigurnih plus šest, međutim u nastavku su Nijemci došli na minus tri i izbornik Ivica Tucak je poludio u posljednjih nekoliko minuta utakmice.

Ivan Krapić Hrvatska sigurno savladala Njemačku, ali lošim drugim dijelom zabrinula navijače divider

Poslije gola njemačkog reprezentativca Zorana Božića za smanjenje rezultata na 10:7, nekoliko minuta uoči kraja utakmice pozvao je minutu odmora i potpuno izgubio živce te očitao bukvicu svojim igračima.

Koji je vama ku**c?!

"Čekajte, dečki, koji je vama ku**c!? Što je ovo, koja je ovo zaje**ncija, dolazite u kontru nula na jedan, od ku**ca šutevi u golmana, ja ću lako dodati, koji je vama ku**c!? Sad se je**s njima koji vam skaču po glavi. Ušli su u zonu „M“, rekli smo što radimo, hajde idemo igrati“, potjerao je svoje igrače Ivica Tucak bijesno.

gol expired Tucak najavio novi test za Barakude na Svjetskom prvenstvu: "Ova utakmica je 10 posto važnija" divider

Dobio je dobar odgovor od svojih jer su se u zadnje tri minute utakmice malo uozbiljili i dobili ih 3:2. Nijemci su sjajno odigrali u nastavku i do te Tuckove minute odmora zabili pet golova naspram naših dva.

Tucak je dao ozbiljnu konkurenciju srpskom kolegi Dejanu Saviću koji je slično poludio na svoje igrače jer nije bio zadovoljan pristupom u pobjedi protiv SAD-a.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider