Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Pogledajte video

EHF ponovo spojio Balića i Karabatića: Legendarni dvojac razmijenio poruke uoči rukometnog El Clasica

Hrvatska i Francuska u četvrtak će otvoriti Europsko prvenstvo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rukometaši Hrvatske i Francuske otvorit će Europsko prvenstvo El Clasicom koji je obilježio posljednjih 20 godina ovog sporta u naše dvije zemlje.

EHF se u predvečerje našeg susreta u 1. kolu prvog kruga sjetio dvojca koji je u tom razdoblju postao sinonim za naše međusobne okršaje, odnosno čija je fotografija okršaja u žaru borbe postala kultna fotografija ovog sporta.

Nikola Karabatić i Ivano Balić, najbolji rukometni dvojac koji je ikada vodio loptu parketom, prisjetio se svojeg rivaliteta za EHF-ove društvene mreže i razmijenio poruke uoči našeg derbija na startu Eura.

"Bok Niko. Hvala ti za sve sjajne bitke koje smo vodili u klubovima i naravno u dresovima naših reprezentacija. Mogao si mi pustiti da osvojim barem jedno zlato na Europskim prvenstvima, bilo bi mi dovoljno. Šalim se, doista sam uživao igrajući protiv tebe i želim ti sve najbolje", započeo je Balić.

gol expired Francuzi zgroženi uvjetima u Mađarskoj uoči utakmice s Hrvatskom: "Ovo je neprihvatljivo!" divider

"Bok Ivano. Žao mi je što nikad nismo igrali zajedno u klubu, ali želio sam ti reći – bila mi je iznimna čast igrati protiv tebe na svim tim velikim turnirima. Ti si legenda!", uzvratio je Karabatić na lijepe riječi.

Hrvatska i Francuska igrat će u četvrtak u 20:30 u 1. kolu skupine C prvog kruga Europskog prvenstva u Mađarskoj i Slovačkoj.

gol expired Šok za Hrvatsku pred Francuze: Novi pozitivan test totalno je poremetio planove divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider