Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Ususret Euru

Francuzi zgroženi uvjetima u Mađarskoj uoči utakmice s Hrvatskom: "Ovo je neprihvatljivo!"

Francuski rukometaši naišli su na vrlo opuštenu scenu u svojem hotelu u Szegedu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska rukometna reprezentacija otputovala je u utorak u Mađarsku, u kojoj će se igrati Europsko prvenstvo.

Najveći problem ovog turnira dobro je poznat – riječ je, naravno, o pandemiji koronavirusa, zbog kojeg sve više reprezentacija ostaje bez važnih igrača, ali čini se kako organizatori probleme natjecatelja nisu shvatili ozbiljno.

Primijetili su to francuski novinari kad su doputovali u Szeged. Tricolori su se, naime, protekla dva tjedna pripremali za Euro u teškim uvjetima i pokušavali biti izolirani kad god je to bilo moguće, ali kad su stigli u Mađarsku, zgrozili su se.

gol expired Ovo je sastav Hrvatske za Francusku! Na Karabatića ide debitant koji mora ''glumiti'' Duvnjaka i Cindrića divider

Kad su stigli u hotel, naišli su na hotel pun turista koji nisu poštivali epidemiološke mjere, a kad su stigli na ručak, ostali su u čudu jer su bili u istim prostorijama s ostalim turistima bez maski i u velikoj opasnosti od zaraze.

"Ovo nije prihvatljivo", zagrmio je izbornik Gillaume Gille, a golman Vincent Gerard se ubacio:

gol expired VIDEO Hrvatski rukometaši stigli u Mađarsku i dobili privremenog kapetana u odsustvu Domagoja Duvnjaka divider

"U ovakvim uvjetima ćemo teško izbjeći nove pozitivne slučajeve. Ne znam je li ovo odraz poštovanja prema igračima koji su se odrekli mnogo toga da bi došli na ovaj turnir."

Hrvatska i Francuska otvorit će Euro rukometnim El Clasicom u četvrtak u 20:30.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider