Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
ODLIČAN I VISTOROP

Ivan Martinović je spreman! Vratio se na parket i kao igrač utakmice odveo svoj Melsungen do velike pobjede!

Ivan Martinović upisao je sedam pogodaka i četiri asistencije u svom povratničkom nastupu.

Ivan Martinović (Foto: Ante Čizmić / Cropix)

Fantastične vijesti za hrvatski rukomet dolaze iz Ballingena, gdje je večeras odigrana utakmica njemačke Bundeslige između istoimenog domaćina i momčadi Melsungena.

Dagur Sigurdsson Sigurdsson za Dnevnik Nove TV: "Imam veliku motivaciju za uspjehom s Hrvatskom!" divider

U redovima gostiju nastupio je hrvatski reprezentativac Ivan Martinović i to po prvi put nakon ozljede koju je doživio u utakmici protiv Austrije na Europskom prvenstvu.

Fantastična partija u prvoj utakmici nakon dva mjeseca

I ne samo da je nastupio nego je Ivan nastavio gdje je stao. Podsjećamo, u svom posljednjem nastupu za Melsungen prije ove utakmice postigao je čak 16 pogodaka, a nakon toga je dodao osam u velikoj pobjedi Hrvatske protiv Španjolske. Austrijancima je prije ozljede zabio dva.

Sad je odmah u povratku bio najbolji igrač Melsungena, za koji je postigao sedam pogodaka te dodao još četiri asistencije u pobjedi rezultatom 22:25.

Već do poluvremena postigao je četiri komada, a zabio je i najvažniji gol na utakmici, onaj kojim je Melsungen dvije i pol minute prije kraja otišao na tri pogotka prednosti.

Čekamo potvrdu da se priključuje reprezentaciji

Sjajne su to vijesti za Martinovića, koji se čini spreman vratiti se i u reprezentativni dres. Kako je objavljeno od strane Hrvatskog rukometnog saveza, Ivan bi se u ponedjeljak trebao priključiti reprezentaciji, ukoliko ga puste klub i liječnici, a nakon ovakve partije ne vidimo razlog zašto se to ne bi dogodilo.

Lovro Mihić VIDEO Hrvatski rukometaš izveo ključni potez u utakmici sezone: Ovaj gol ih je odveo dalje u Ligi prvaka divider

U momčadi Ballingena nastupio je još jedan igrač koji se nalazi na prvom popisu Dagura Sigurdssona. Filip Vistorop bio je najbolji strijelac svoje momčadi, postigavši također sedam pogodaka, što je još jedna odlična vijest prije nego se ovog vikenda priključi nacionalnoj momčadi.

Melsungen je ovom pobjedom učvrstio peto mjesto na ljestvici, dok se Ballingen nalazi na posljednjem mjestu i slijedi im teška borba za ostanak u najvišem rangu.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider