Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
sretno!

Hrvatski boksač čeka veliku borbu i kaže: ''A zašto bi se netko s Hrgovićem borio za 100 tisuća dolara?"

Njegov trener, Leonard Pijetraj, otkriva više: s novim ugovorom moguća je velika borba već 27. veljače u Londonu!

Jedan od najboljih hrvatskih boksača, poluteškaš Hrvoje Sep, čak dvije godine nije se borio zbog raznih zabrana u korona-krizi. Nedavno se napokon vratio u ring, nastavio svoj savršen niz pobjeda, i dobio novi ugovor, koji mu otvara velike mogućnosti.

Razne zabrane u korona-krizi, od putovanja do prisustva publike, zaustavile su profesionalnu karijeru Hrvoja Sepa na dvije godine! U studenom se napokon vratio, pobijedio, i svoj skor popravio na 11-0.

''Nisam siguran koliko je pametno za velike ciljeve u ovim godinama. Ako ne ostvariš to, gdje si onda? Znam da tko stane ispred mene da mu neću dati popusta'', kaže Sep.

gol expired Hrvatska futsal reprezentacija upisala težak poraz, u zadnjem kolu mora pobijediti divider

To su velike vijesti, jer Sep uskoro puni 36 godina, i nakon one davne (amaterske) dvije europske bronce, zadnji je čas za velike stvari i u profesionalnoj karijeri.

Njegov trener, Leonard Pijetraj, otkriva više: s novim ugovorom moguća je velika borba već 27. veljače u Londonu!

''Ovih dana će nam javiti je li protivnička strana pristala na to. Čeka ga jedno veliko ime. U najboljim je godinama, u zrelim godinama, 16 godina već boksa. On može boksati sa svakim boksačem u svijetu boksa'', rekao je Pijetraj.

gol expired Poznati termini polufinala Hrvatskog nogometnog kupa, prvo će na teren Hajduk i Gorica divider

Sep pozorno prati i tešku kategoriju. A posljednjih dana govori se o sudaru između Tysona Furyja i Olekandra Usika za ujedinjenje svih naslova, gdje bi Anthony Joshua privremeno odustao od uzvrata.

''Čuo sam da je Joshua rekao da nema šanse da će se on maknuti. Postoji mogućnost, ali nisam siguran u to. On se još uvijek sprema i možda neće biti spreman i možda prepusti svoju poziciju'', kaže Sep.

Zoran Tomić i Igor Bišćan "Sunovrat Cibalije započeo je guranjem igrača preko veze, a Bišćan će naslijediti Dalića" divider

A Hrvojev bivši timski kolega, Filip Hrgović, iako je na ljestvicama više napredovao, i dalje je bez vrhunskog protivnika.

''Javno su neki boksači izjavili zašto bi boksali s Hrgovićem za 100 ili 200 tisuća dolara, ako mogu boksati s puno poznatijim Englezom ili Amerikancem za milijun ili dva. To je neka realnost u koju se mi moramo uklopiti. Filip će dobiti neku šansu jer ima kvalitetu, ali kada i s kim, to je pitanje'', govori Sep.

Nadamo se da će i Hrvoju i Filipu 2022. godina donijeti ono na čemu rade cijelu svoju karijeru.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider