Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
O suđenju kratko

Izbornik Horvat: "Više mi je žao ovog boda nego poraza od Egipta, radi se od muhe slona"

Izbornik Hrvoje Horvat prokomentirao je remi Hrvatske i Danske na startu drugog kruga Svjetskog rukometnog prvenstva.

Hrvoje Horvat (Foto: Ante Čizmić/Cropix)

"Danas mi je više žao ovog boda nego utakmice protiv Egipta", bile su prve riječi koje je izustio izbornik Hrvoje Horvat nakon što je Hrvatska remizirala s Danskom.

"Dali smo sve, borili se, imali smo nešto nervoznih reakcija, Danska je igrala s tim sedmim igračem. Probali smo ih poremetiti s promjenama obrane 6-0 i 5-1. Oni igraju jako dobro, a mi smo primili dva-tri gola previše", izjavio je Horvat za RTL.

Nije htio previše komentirati suđenje i dijeljenje pravde od strane španjolskog para.

"Sudačke odluke su se vidjele, a sigurno da je presudila njihova igra sedam na šest. Zabili smo Danskoj 32 gola pred 15 tisuća ljudi, nažalost nismo uspjeli riješiti njihovu igru sedam na šest."

Što kažete na remi s Dancima?

Ukupno glasova:

U subotu se za Kauboje nastavlja Svjetsko prvenstvo.

"Nemamo mi puno filozofije, znamo koja je naša zadaća ovdje, boriti se do zadnje kapi, gledati prema idućoj utakmici, to je Belgija, ona nas sada zanima", rekao je Horvat koji je osjetio potrebu još nešto istaknuti:

"Svjetsko prvenstvo je živa materija, mijenja se stalno, nije lako, morali smo ući u dodatne zamjene u drugom poluvremenu. Nije bilo sve sjajno, da se razumijemo, imamo mi štošta popraviti u odnosu na ovo što smo odigrali."

Na pitanje kako je uspio podići momčad u psihološkom smislu, odgovorio je:

"Radi se od muhe slona, Egipat je ozbiljna reprezentacija koja je odigrala savršeni meč protiv nas. Odigrali smo odlične dvije utakmice poslije toga, evo sad i treću, idemo dalje."

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider