Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
''Španjolci trenutno bolji''

Hrvatski vaterpolisti utučeni nakon poraza: Nije lako, svi smo vruće glave. Težak poraz!

Hrvatski vaterpolisti ostali su bez finala na Europskom prvenstvu u Budimpešti, gdje su u polufinalu poraženi od Španjolske s 9-8.

Hrvatska muška vaterpolska reprezentacija u nedjelju će u Budimpešti od 17.30 sati igrati za brončanu medalju protiv Crne Gore. Nakon što je u prvom polufinalu Hrvatska izgubila od Španjolske sa 8-9 (1-0, 3-4, 2-2, 2-3), u drugom je polufinalu Crna Gora izgubila od domaćina Mađarske sa 8-10 (2-1, 1-3, 2-4, 3-2).

Španjolcima je to drugo uzastopno finale, a treće u povijesti na natjecanju na kojem još nisu nikada osvojili zlatno odličje.

''Ovo je već drugi put u šest mjeseci da su nas dobili u polufinalu velikog natjecanja. Trenutno bolja ekipa, a mi moramo gledati sebe i popraviti ono u čemu smo slabiji. Treba se pokušati dignuti i osvojiti medalju'', izjavio je Luka Lončar.

Ovim porazom Hrvatska je ostala bez izravnog plasmana na Olimpijske igre u Tokiju pa će se do olimpijskog turnira morati probiti kroz kvalifikacije.

gol expired Ništa od finala: Hrvatska nakon velike borbe ponovno izgubila od Španjolske divider

''Nije lako, svi smo vruće glave. Težak poraz. Nije bilo, cijelo drugo poluvrijeme smo stizali rezultat, ali pokušat ćemo osvojiti medalju'', izjavio je Loren Fatović.

''Ne bih rekao da je bilo toliko loše koliko oni imaju jednu visoku kvalitetu. Znali su kazniti svaku našu grešku, a mi smo propustili neke naše šanse koje smo imali. Mislim da smo stvarno ostavili srce u bazenu, ali nažalost nije bilo dovoljno za finale'', zaključio je Marko Bijač.

Luka Lončar: Trenutno su bolja ekipa

Loren Fatović: Težak poraz

Marko Bijač: Ostavili smo srce u bazenu

Andro Bušlje: Zaslužna pobjeda Španjolske

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider