Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Stižu u Szeged

Ivano Balić morao navući "marker" na treningu: I Mihić dobio pozitivan test, Horvat pozvao novi dvojac

U Szeged stižu Željko Musa i Valentino Ravnić i stavljaju se na raspolaganje Hrvatskoj za Europsko prvenstvo.

Hrvatska rukometna reprezentacija objavila je poslijepodne kako je ostala i bez cimera Leona Šušnje i Lovre Mihića zbog covida. Prvi je dobio pozitivan PCR test, a drugi je bio negativan ali osjeća simptome i obojica su izolirani u svojoj sobi u Szegedu.

Nešto kasnije HRS je izvijestio kako su obojica pozitivni i zasad aut za utakmice na Europskom prvenstvu.

gol expired Novi problemi za Hrvatsku! Još jedan pozitivan test, a jedan igrač ima lagane simptome divider

Izbornik Hrvoje Horvat na zadnjem treningu imao je samo 11 igrača, a marker je navukao i Ivano Balić. Stručni stožer Hrvatske reprezentacije umjesto zaraženih igrača pozvat će Željka Musu i Valentina Ravnića iz PPD Zagreba, koji imaju negativan PCR test i mogu se već sutra priključiti reprezentaciji za odlučujuću utakmicu prvog kruga naše skupine sa Srbijom.

Ljestvica skupine I Rukomet Euro 2022: REZULTATI svih utakmica Europskog prvenstva divider

"U Szegedu jedna vijest stiže drugu. Detaljna analiza današnjih rezultata PCR testova pokazala je da su Leon Šušnja i Lovro Mihić pozitivni na Covid - 19, dok je ostatak reprezentativaca i stručni stožer negativan. Nakon večernjeg treninga reprezentacije, izbornik Hrvoje Horvat odlučio je pozvati Željka Musu i Valentina Ravnića. Oni su obavili PCR testiranje u Zagrebu te dobili negativne rezultate nakon čega su krenuli put Szegeda. Sutra ih u Szegedu očekuje ponovno testiranje te ponovno moraju dobiti negativne nalaze da bi eventualno konkurirali u momčadi", javili su iz HRS-a.

gol expired Sjajna Hrvatska pobijedila Srbiju na krilima navijača i ostala u igri za drugi krug Eura! divider

Hrvatska je u četvrtak izgubila od Francuske (22-27), a u subotu igra ključni dvoboj sa Srbijom. Već ranije su koronavirus dobili Domagoj Duvnjak i Luka Cindrić, a utakmicu sa Srbima propustit će kažnjeni David Mandić.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider