Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Zdravlje na prvom mjestu

Francuzi misle baš na sve: Olimpijcima će podijeliti rekordnu količina kondoma!

Olimpijske igre u Parizu bit će povijesne po nekoliko stvari.

Olimpijske igre (Foto: Afp)

U tijeku su posljednje pripreme za Olimpijske igre u Parizu, organizatori misle na svaki detalj, a kako bi baš sve proteklo u najboljem redu, pripremili su rekordnu količinu kondoma!

Olimpijcima će, naime, podijeliti čak pola milijuna kondoma, a dosadašnji rekorder bio je Rio de Janeiro, koji je 2016. godine podijelio 450 tisuća kondoma.

O toj se temi oglasila i bivša njemačka olimpijka Susan Tiedtke, koja je napokon dala odgovor na pitanje - zašto ima toliko spolnih odnosa na Igrama.

"Sportaši su na svom fizičkom vrhuncu. Kad natjecanje završi, žele osloboditi svoju energiju. Idu tulumi jedan za drugim, onda u igru ulazi i alkohol", izjavila je prije nekoliko godina za njemački Bild.

Dodajmo kako su veliku buru među olimpijcima podignuli kreveti u olimpijskom selu, koji su ni manje ni više izrađeni od kartona. Takozvani antiseks kreveti izazvali su veliku nelagodu kod olimpijaca, koji se brinu kako će do sna...

Francuska policija Pariz pod opsadom vojske i policije: Barikade i duge cijevi na ulicama, uhitili Rusa zbog zavjere? divider

Susen Tiedtke Napokon otkriveno: Sportašica objasnila zašto na OI ima toliko spolnih odnosa divider

Gennaro Gattuso Gattuso ukazao na veliki problem pa otkrio zanimljiv detalj iz svlačionice: "Stalno se vrte snimke..." divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Čak 21.538 gledatelja ove nedjelje na Poljudu 👏

📸Duje Klarić/CROPIX
Kraj utakmice na Poljudu, uvjerljiva pobjeda Splićana za skok na prvo mjesto!

Opširnije ----> https://bit.ly/4dvNgKk
Marko Livaja zaokružio je poker Hajdukovih golova u mreži Šibenika ⚽️⚽️⚽️⚽️
Toni Kukoč je ove nedjelje prvo gledao kako Split ruši Crvenu zvezdu na Gripama, a zatim je sjeo u automobil i došao pogledati Hajdukov trijumf protiv Šibenika. 

📸Nikola Brboleža, Duje Klarić/CROPIX