Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Progovorio za medije

Francuska rukometna legenda osuđena za pedofiliju: "Nisam znao da je to dječak od 13 godina"

Bivši francuski rukometaš Bruno Martini osuđen je na godinu dana uvjetne kazne zatvora.

Bruno Martini (Foto: Afp)

Bruno Martini, bivši francuski rukometni reprezentativac, osuđen je na godinu dana uvjetne kazne zatvora zbog iskorištavanja maloljetnika i snimanja dječje pornografije.

Nekadašnji francuski vratar razmjenjivao je fotografije seksualne prirode s 13-godišnjim dječakom preko Snapchata. Događaj se zbio 2020. godine, a policijski službenici nedavno su uspjeli saznati tko se skriva iza pseudonima "Daddy".

Otkrili su da se radi o francuskoj rukometnoj legendi, koja je sve priznala policiji. U siječnju ove godine pariški sud ga je osudio na godinu dana uvjetne kazne zatvora, 2,5 tisuća eura novčane kazne i dobio je petogodišnju zabranu rada s maloljetnicima.

"Počelo je s koronavirusom, mogao sam potonuti u nasilje, alkohol ili drogu, ali nisam. Izabrao sam seks, radio sam stvari koje nisu uobičajene za mene. Heteroseksualac sam, ali prepustio sam se homoseksualnim aktivnostima", priznao je u razgovoru za L'Équipe pa dodao:

Talijanska pjevačica VIDEO Pjevačica koja je "masakrirala" himnu ispričala se Englezima pa pokazala da zna pjevati divider

"Da sam pedofil, otišao bih na TikTok, gdje su mladi, kako mi je objasnio policajac, a ne na Snapchat, gdje je sve puno odraslih."

Tvrdi da nije znao da se radi o 13-godišnjem dječaku:

"Dijete me je kontaktiralo na Snapchatu. Kad sam saznao da je ta mlada osoba 13-godišnji klinac, zaprepastio sam se. Bilo me sram, policija je pretresla stan u kojem sam živio sa suprugom i kćeri. Odnijeli su računalo, jako me sram zbog svega", zaključio je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider