Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Problemi sa zvukom

VIDEO Pjevačica koja je "masakrirala" himnu ispričala se Englezima pa pokazala da zna pjevati

Pjevačica je izvedbom engleske himne razbjesnila navijače.

Talijanska pjevačica (Foto: Sportklub/Screenshot)

Engleska je slavila kod Italije (2:1) u kvalifikacijama za Euro 2024., ali dosta je buke podignula talijanska pjevačica koja je "masakrirala" nacionalnu himnu "God Save the King".

Njezina izvedba razbjesnila je engleske navijače, koji su sasuli paljbu na društvenim mrežama. Nazvali su to "najgorim izvođenjem himne svih vremena", a neki su otišli toliko daleko da su tražili uhićenje pjevačice.

Nakon utakmice u suzama se ispričavala zbog svoje izvedbe, koju možete vidjeti OVDJE:

"Jako sam ljuta zbog svega što se dogodilo, željela sam da bude savršeno, ali ono što se dogodilo nije moja krivica", kazala je pa nastavila.

Pjevačica na utakmici Italija - Engleska VIDEO Engleze razbjesnila izvedba nacionalne himne, svi pričaju o pjevačici: "Ovo je bilo sramotno" divider

"Želim se ispričati svim engleskim navijačima koji su bili na stadionu i gledali utakmicu na televiziji. Ja sam više pop-umjetnica, ali na terenu je bilo problema sa zvukom.

Himnu sam uvježbavala dan prije utakmice i na dan utakmice, ali kada je došlo do same izvedbe, imala sam problema sa slušalicom. Imala sam glazbu u uhu, a onda je prestala pa ponovno počela.

Čula sam je dvaput, to je značilo da nismo sinkronizirani. Dala sam sve od sebe da riješim problem, ali ništa nisam mogla učiniti i jako sam ljuta", zaključila je talijanska pjevačica.

Kako je talijanska pjevačica otpjevala himnu za Daily Mail, možete vidjeti OVDJE.


 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider