Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
NEMA PRAVOG OBJAŠNJENJA

Filip Glavaš pokušao pronaći razlog poraza: "Ništa nije funkcioniralo, nismo napravili niti jedan pravi faul"

Filip Glavaš bio je jedan od istaknutijih hrvatskih igrača u teškom porazu od Egipta.

Filip Glavaš protiv Egipta (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Vatreno krštenje Filipa Glavaša kao prve opcije na desnom krilu reprezentacije nije prošlo niti približno kako smo se nadali. 

On je dao sve od sebe, no jednostavno se utopio u sivilo, posebno ono obrambeno. Ali, ipak je imao dovoljno hrabrosti prvi izaći pred medije.

"Sigurno nismo zadovoljni, ništa nam danas nije išlo od ruke, počevši od obrane. Kasnili smo svaki duel, svaki faul koji nismo napravili. Jednostavno, nije išlo", rekao je Glavaš, dodavši:

"Zajedno smo cijele prirpeme, vjerujemo jedan u drugog i stvarno smo htjeli, želja nije bila upitna. Ali dogodilo se da nista nije štimalo."

Može li Hrvatska bolje od ovog protiv Egipta?

Ukupno glasova:

Naravno, dodao je i ono što smo svi vidjeli.

"Obrana je ključ svega i to nije funkcioniralo ni na koji način. Nismo napravili niti jedan faul kako spada, a onda je nedostajala i podrška s gola. Jednostavno, zakazali smo", zaključak je.

I što sad? Slijede dva lakša susreta gdje je sve osim uvjerljive pobjede dodatno razočaranje, a onda u drugom krugu trebamo možda i malo čudo.

"Moramo popričati, ipak je hrvatski dres svetinja, a tu je i naš imidž. Moramo popraviti stvari, okrenuti novu stranici i iduće utakmice ući ne sto, nego 700 posto", završio je.

Hrvatska iduću utakmicu igra u nedjelju s početkom u 20 sati i 30 minuta, a pobjednik je SAD koji je danas upisao povijesnu pobjedu protiv Maroka.

Quiz Maker - powered by Riddle

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider