Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
TELEMACH DONOSI

Fenomenalna sportska jesen je pred nama. Ovih pet spektakala ne smijete propustiti

Vruće ljeto polako je iza nas, ali to znači da prava sportska uzbuđenja tek počinju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

 Rujan je poznat kao mjesec zahuktavanja u svijetu sporta. Najbolje nogometne ekipe polako ulaze u najbolje forme, ali to nije jedini sport koji će vas natjerati da iskočite iz svoje fotelje, bilo od sreće ili bijesa, ovisno o vašim navijačkim preferencijama.

Stoga smo odlučili u ovom članku istaknuti pet spektakala koje zaljubljenici u sport nikako neće htjeti propustiti.

EuroBasket

Prvi dio Europskog prvenstva u košarci dokazao je kako se radi o najjačem EuroBasketu u posljednjih 15 godina. Čak 38 NBA igrača nastupilo je na turniru, a gledali smo stvarno fenomenalnu košarku.

Hrvatska je, nažalost, ispala, ali sjajne su reprezentacije predvođene nekim velikim NBA zvijezdama ostale u konkurenciji za europski tron.

Formula 1

Iako je drugi dio sezone nakon ljetne stanke započeo nevjerojatnom dominacijom Red Bulla i Maxa Verstappena, cirkus Formule 1 nikad ne može razočarati.

U Monzi je sve bilo spremno za slavlje domaćeg Ferrarija, ali je Nizozemac opet bio brži od Charlesa Leclerca koji se samo čudom može vratiti u igru za osvajanje naslova. Ljubiteljima F1 i dalje će biti zabavno vidjeti hoće li si Ferrari nastaviti pucati u nogu i može li se Mercedes približiti borbi najjačima, a možda je i najzanimljivija borba između Alpinea i McLarena za najjačeg u sredini.

Hrvatska reprezentacija i Liga nacija

Svi jedva čekamo Svjetsko prvenstvo u Kataru, koje počinje u prosincu, no odlične reprezentativne okršaje gledat ćemo već u rujnu u Ligi nacija.

Hrvatska će 22. rujna odmjeriti snage s Danskom, a 25. rujna s Austrijom. Osim naših Vatrenih, isti tjedan imati ćemo priliku gledati derbije Italije i Engleske, Engleske i Njemačke te Španjolske i Portugala.

Naše reprezentativce do tada ćemo gledati u akciji u Bundesligi gdje igraju važnu ulogu u svojim klubovima. Andrej Kramarić zabijat će u Hoffenheimu, Joško Gvardiol je stup obrane u Leipzigu, Borna Sosa juri po lijevom boku u Stuttgartu, Josip Brekalo operira po krilu u Wolsburgu, a Kristijan Jakić igra gdje god treba u Eintrachtu.

Teniski turniri

Sezona tenisača i tenisačica polako se bliži kraju, ali ostalo je još puno spektakularnih okršaja koje ćemo moći gledati već na završnici US Opena.

Ubrzo nakon toga dolaze zadnji Masters turniri, Davis Cup, ali i završnica najboljih svjetskih tenisača u Torinu.

Usto, Marin Čilić, Borna Ćorić i Petra Martić branit će boje Hrvatske u nastavku teniske sezone.

A sad najbolja stvar od svega...

Sve prijenose uživo (pa i snimke) nabrojanih sportskih događaja mogu se pratiti na kanalima Sportkluba, koji su dostupni u svim EON paketima.

Sportklub nudi čak 15 kanala, od kojih je 10 SK kanala te još SK HD, SK 4K, SK Golf, SK Fight i SK e-sports. Svi kanali su u HD rezoluciji, a SK 4K ima 4K rezoluciju i dostupan je na Smart TV-u i korisnicima EON Smart Boxa.

Za one najveće fanove i analitičare EON za određene sadržaje nudi i EON Sports Mode, uz koji se mogu pratiti poredci na ljestvicama, sastavi i formacije timova, statistika, tijek utakmice i drugi detalji.

Svojim korisnicima EON pruža vrhunsko iskustvo gledanja gdje god se nalazili, putem bilo kojeg zaslona te neovisno o pružatelju internetske usluge.

Usto, ako vam slučajno nabrojani sportski događaji nisu dovoljni, Sportklub će ove jeseni svojim gledateljima omogućiti i prijenose NFL-a, Svjetskog prvenstva u košarci za žene te Svjetskog prvenstva u odbojci, na kojem će krajem rujna nastupiti i hrvatske reprezentativke.

U najpopularnijem američkom sportu počela je nova sezona nekim ludim rezultatima što nam garantira veliku neizvjesnost i sjajne NFL utakmice. Naše se djevojke pak na SP-u u odbojci bore protiv najboljih na svijetu, a podršku im možemo dati i putem TV ekrana.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Telemach po najvišim profesionalnim standardima.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider