Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Einhell donosi

Einhell je započeo globalni marketinški turbo s dva vrhunska partnera

Landau a. d. Isar, 9. svibnja 2023. – Einhell Germany AG promiče globalnu ekspanziju svog brenda – a tvrtka to čini uz karizmu dva svjetski poznata partnera: FC Bayern München i Mercedes-AMG PETRONAS Formula 1 Team. Brendovi su također glavni i središnji dio TV kampanje visokog profila, koja se od početka travnja emitirala u 13 zemalja.

S početkom sezone Formule 1 2023., brend Einhell sada je također prisutan u elitnom motosportu kao (Foto: PR)

Brend je emocija

Kao vizionar bežične budućnosti, Einhell Germany AG sebi je postavio visoke ciljeve. Uz dosljedno širenje asortimana, ulaže i u strateški razvoj vlastitog brenda: „Postavili smo si ambiciozne ciljeve i brzo napredujemo. Naše partnerstvo s FC Bayernom već nam je pomoglo da ostavimo dojam. Formula 1 nam donosi još jednu ciljnu skupinu i drugi je turbo pogon u našoj međunarodnoj komunikaciji, jer će nam jasna orijentacija prema kupcima i jaki partneri na istoj valnoj duljini omogućiti promicanje razvoja našeg brenda na međunarodnoj sceni,” kaže Julian Bohry, Marketing Direktor Einhell Germany AG. „Naš cilj je emocionalno usidriti brend Einhell kod kupaca, jer brend čine emocije."

Julian Bohry, direktor marketinga Einhell Germany AG Julian Bohry, direktor marketinga Einhell Germany AG (Foto: PR)

E-Team 2.0, Einhellova posebna “uradi sam“ ekipa

Partnerstvo s FC Bayernom i Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team-om središnji je dio TV kampanje koja je pokrenuta u travnju, a sada se proteže na tiskane i online medije. Nastavak kampanje E-Team nastao je pod redateljskom palicom višestruko nagrađivanog redatelja Charleya Stadlera. E-Team, predani “uradi sam” tim, pretvara nemoguće u moguće pomoću alata Power X-Change. Sa slobodom bez kabela za napajanje, četiri lika – Frank, Crazy-DIY, Skye i Mike, koje među ostalima glume Michael Epp i Vinzenz Kiefer – hvataju se u koštac s posebno teškim zadacima, dovršavajući svaki izazovni zadatak uz osmijeh i namigivanje.

Oglasi TV kampanje emitirani su više od 25.000 puta u 13 različitih zemalja. U kampanji su dva svjetski poznata lica: Toto Wolff i Oliver Kahn.

Oliver Kahn, izvršni direktor FC Bayern München, osobno se pojavljuje kao ambasador brenda Einhell. Oliver Kahn, izvršni direktor FC Bayern München, osobno se pojavljuje kao ambasador brenda Einhell. (Foto: PR)

Einhell kao "službeni stručnjak za alate" Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team-a

S početkom sezone Formule 1 2023., brend Einhell sada je također prisutan u elitnom motosportu kao "Službeni stručnjak za alate" garaže Mercedesa Formule 1. Toto Wolff, šef tima i izvršni direktor Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team-a, je ambasador brenda Einhell u ovom partnerstvu - i premijerno će se pojaviti kao reklamno lice Einhella na televiziji.

Partnerstvo usmjerava svu svoju energiju na temu baterija i tehnološke ekspertize. Uz veliki televizijski prostor u sjedištu Mercedesa F1 u Brackleyu (UK), produkcijski tim koristio je jedan od najmodernijih virtualnih studija u Europi, Hyperbowl. Pod sloganom "Dva partnera, jedna misija: maksimalne performanse", Power X-Change alati - zahvaljujući Einhellovoj stručnosti o baterijama - osiguravaju ne samo bežičnu slobodu, već i maksimalne performanse.

Richard Sanders, komercijalni direktor Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team-a: “Impresioniran sam i zadovoljan koliko je dobro Einhell uspio prenijeti tehnološku snagu i energiju našeg partnerstva u ovoj reklami. Kampanja privlači pažnju gledatelja i kupcima jasno komunicira ključne aspekte Einhellovog asortimana proizvoda. Kao što se vidi u oglasu, njihovi bežični alati korisniku pružaju potpunu slobodu korištenja, bez žrtvovanja performansi; to je važna značajka na koju se naš tim oslanja svaki vikend.”

“Vlak smrti” u Allianz Areni

Einhell je zlatni partner i "službeni stručnjak za dom i vrt" tima FC Bayern od kolovoza 2021. Oliver Kahn, izvršni direktor FC Bayern München, pojavljuje se osobno kao ambasador brenda Einhell. Ponovno ulazi u ulogu klijenta i daje upute E-Teamu da stvori "savršene uvjete" na Allianz Areni. Pokretan nizom različitih baterijskih alata, E-Team ispunjava njegove specifikacije na Allianz Areni – nadmašujući njegova očekivanja u iznenađujućem zaokretu izgradnjom masivnog 'vlaka smrti'.

"Zadovoljstvo je imati tako snažnog i potpuno predanog partnera kao što je Einhell na strani momčadi FC Bayern München", kaže Andreas Jung, direktor marketinga momčadi FC Bayern München. "Kao i prva kampanja, aktualna TV reklama demonstrira iznimnu predanost i kreativnost brenda Einhell. Pristaje našem nogometu, jer također želimo impresionirati naše navijače razigranošću i živošću na terenu."


Na kraju, Julian Bohry dodaje: “Oduševljeni smo što u FC Bayern München i Mercedes AMG-PETRONAS F1 Team-u imamo partnere na našoj strani koji imaju isti način razmišljanja kao i mi. Ovo je susret lidera kategorija koji uvijek pokušavaju biti broj 1 i nikada neće biti zadovoljni statusom quo. Nevjerojatno sam ponosan što se dvije ličnosti kao što su Toto Wolff i Oliver Kahn pojavljuju kao ambasadori brenda Einhell. A dolazi ih još u budućnosti.”

Baterije u pohodu
Kao vodeći proizvođač ultramodernih alata i vrtne opreme, Einhell Germany AG može se osvrnuti na godine neusporedivog uspjeha. Stručnjak za baterije oduševljava “uradi sam” kupce širom svijeta svojom inovativnom akumulatorskom platformom Power X-Change. S više od 40 podružnica, Einhell Germany AG postao je globalni igrač s aktivnom prisutnošću u više od 100 zemalja. Platforma Power X-Change simbol je uspjeha Einhella i pozicionira tvrtku kao lidera u sektoru akumulatorskih alata. S više od 250 akumulatorskih alata za dom i vrt, Einhell je bila prva tvrtka koja je razvila sveobuhvatnu i jasno strukturiranu akumulatorsku platformu koja se stalno širi.

O tvrtki Einhell Germany AG
Einhell je vodeći proizvođač vrhunskih alata i opreme za dom i vrt. Sa sjedištem u Landau/Isaru (Bavarska), međunarodno uspješna tvrtka kontinuirano je širila svoju inovativnu Power X-Change akumulatorsku platformu i sada je tržišni lider u području akumulatorskih alata za dom i vrt. Einhell već dugi niz godina postavlja nove standarde u pogledu trajnosti, učinkovitosti i sigurnosti. Einhell kupci cijene slobodu korištenja alata bez kabela za napajanje, kao i izvrsnu vrijednost za novac koju Einhell proizvodi predstavljaju i prvoklasnu korisničku uslugu koju tvrtka nudi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider