Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Osvrt nakon utakmice

Duvnjak: "Žao mi je zbog Egipta, mislim da nam je četvrtfinale daleko. Ima jedan plus"

Domagoj Duvnjak žali zbog poraza od Egipta na otvaranju Svjetskog prvenstva.

Domagoj Duvnjak (Foto: Ante Čizmić/Cropix)

Hrvatski rukometaši odigrali su junačku utakmicu i uzeli bod protiv Danske (32:32) na otvaranju drugog kruga Svjetskog prvenstva. Bili su Kauboji blizu pobjede, ali nisu uspjeli pospremiti loptu u mrežu u posljednjim sekundama.

Domagoj Duvnjak žali jer nisu uspjeli svladati Dansku:

"Nažalost, nismo uspjeli pobijediti, pobjeda bi nam značila puno. Poslije ovakve utakmice ne možeš ništa nikome zamjeriti, moglo je otići i na jednu i na drugu stranu. Žao mi je one utakmice s Egiptom kada je cijela ekipa podbacila", rekao je Duvnjak pa nastavio:

Mathias Gidsel Sramotno ponašanje danske zvijezde: Duvnjak mu gospodski prišao, a ovaj ga otpilio divider

"Mislim da je četvrtfinale daleko, a jedini plus ovog boda je što ćemo imati sedam bodova i to deveto mjesto će vjerojatno voditi u kvalifikacije za Olimpijske igre", zaključio je.

TIjekom utakmice Duvnjak je imao okršaj s Mathiasom Gidselom, koji je glumio nakon jednog prekršaja, a onda odbio ruku isprike našeg kapetana. Pokušao je Duvnjak sve izgladiti s danskim rukometašem na kraju susreta, ali Gidsel je ponovno iskazao ogromno nepoštovanje prema Duvnjaku.

Nije ga previše zanimalo što mu je naš kapetan imao za reći, a pred kamerama danske televizije sasuo je paljbu na Duvnjaka i optužio ga da ga je namjerno udario u glavu.

Što kažete na remi s Dancima?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider