Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nije izgledalo dobro

Duvnjak šepajući napustio teren i sve zabrinuo: "Napravili smo što smo htjeli"

Hrvatska rukometna reprezentacija prenosi dva boda u drugi krug Svjetskog prvenstva.

Hrvatska rukometna reprezentacija svladala je Maroko i u drugi krug Svjetskog prvenstva prenosi dva boda. Već za dva dana Kauboje čeka dvoboj protiv snažne Danske.

Domagoj Duvnjak odigrao je dobru utakmicu, ali i šepajući napustio teren što je izazvalo zabrinutost među navijačima:

"Mislim da smo napravili što smo htjeli, digli smo samopouzdanje. Odmah prva utakmica protiv Danske i svi se veselimo", rekao je Duvnjak pa nastavio:

Hrvoje Horvat VIDEO Izbornik Horvat otkrio što je s Duvnjakovom ozljedom: "Protiv Danske moramo napraviti dramu od utakmice" divider

"Uvjeren sam da ćemo dati sve od sebe, možda će nam protiv njih biti lakše. Bit će puna dvorana danskih navijača, to nam je još jedan dodatni motiv. Bacat ćemo se na glavu, a nadam se da ćemo razveseliti naše navijače", zaključio je Duvnjak za RTL.

SP raspored i rezultati Rukomet 2023: Raspored i rezultati utakmica Svjetskog prvenstva divider

Izbornik Hrvoje Horvat je otkrio da je Duvnjak dobio udarac u mišić:

"Dobio je udarac u mišić, vidjet ćemo koliko je ozbiljno. On može puno toga istrpjeti, tako da ne sumnjam da će igrati", zaključio je.

Luka Cindrić odigrao je sjajnu utakmicu i bio najbolji pojedinac u hrvatskim redovima. Bio je raspucan, a nadamo se da će takvo izdanje ponoviti i protiv Danske:

"Bilo je nervoze na početku, znali smo da će fizički pasti. Agresivni su, duboki, a na to nismo naviknuli. Tražili smo se prvih 15 minuta", rekao je pa dodao:

"Idemo dalje, sigurno težim putem nego što smo to očekivali, ali što je tu je. Ne bježimo od toga. Na Dansku idemo svim snagama. Možemo puno više u obrani, nemamo što izgubiti protiv njih", kazao je za Hrvatski rukometni savez.

Može li Hrvatska pobijediti Dansku devet razlike?

Ukupno glasova:

Marin Jelinić je, također, odigrao dobru utakmicu protiv Maroka:

"Znali smo da će biti neugodna utakmica, ali nismo se nadali tome u prvih 15 minuta utakmice. Skupili smo glave i pokazali ono što znamo. Sve se promijenilo nakon 20. minute, ali je bilo dosta pogrešaka. Ima još dosta prostora", izjavio je za HRS.

Marin Jelinić nakon Maroka (video: HRS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider