Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
NAJNOVIJA VERZIJA PHANTOM SERIJE

Dosegnite svoje trkačke i fitness ciljeve s UNDER ARMOUR HOVR Phantom 2 tenisicama

UA HOVR™ Phantom 2 je NAJNOVIJA VERZIJA PHANTOM SERIJE, dizajnirana kao pomoć u ostvarivanju ciljeva

Galerija UA HOVR™ Phantom 2 - 1 UA HOVR™ Phantom 2 - 2 UA HOVR™ Phantom 2 - 3 +3 UA HOVR™ Phantom 2 - 4

Bilo da ste novi u trčanju, bilo da želite dodati nekoliko kilometara u svoj tjedni trening, nova UA HOVR™ Phantom 2 su naše najsvestranije tenisice za trčanje do sada, osmišljene kao pomoć u postizanju vaših ciljeva ove jeseni.
UA HOVR™ Phantom 2 slijedi filozofiju prethodnih UA HOVR Phantom modela s poboljšanim dizajnom i poboljšanim performansama u tri osnovna područja: amortizaciji, prilagodbi osjećaja i planiranju treninga pomoću aplikacije UA MapMyRun. Nova, rastezljiva navlaka poput čarape; meka potpora u središtu i izdržljiv, fleksibilan potplat čine UA HOVR™ Phantom 2 najbržom i najudobnijom UA tenisicom do sada. Ako imate želju istrčati najbrži kilometar ili kilometar bez zaustavljanja, MapMyRun ima personalizirane planove treninga koji će vam pomoći u njenom ostvarenju.

”Željeli smo da novi UA HOVR™ Phantom 2 bude najviše trkačka verzija do sada, pa je prioritet bio poboljšanje svih parametara. Prianjanje, fleksibilnost i amortizacija bile su glavna nadogradnja u stvaranju nove platforme, dok je pristajanje stopalu i prozračnost bili presudni za dizajn gornjišta. Zajedno, ova poboljšanja omogućuju vam da se osjećate spremnima za pokret čim ih zavežete.”
Ed Wallace, Under Armour Footwear Designer, Run

VIŠE UA HOVR™ = VIŠE OSJEĆAJA DODATNE ENERGIJE

Više UA HOVR™ cushioning tehnologije (ublaživanje udaraca) znači više povrata energije i lagano ‘podstavljeni’ korak. Na taj način, kada trkači udaraju o pločnik, sve što osjećaju je udoban odskok. UA HOVR™ cushioning platforma postiže savršenu ravnotežu blage udobnosti i odziva, pa trkači imaju svu potrebnu podršku stopala bez žrtvovanja brzine. UA HOVR™ Phantom 2 dizajnirane su za osjećaj mekoće i udobnosti, s ugrađenim uloškom koji je inspiriran biciklističkom opremom (ona nevjerojatna podstava koju možete pronaći u biciklističkim kratkim hlačama), što trkačima pruža trenutnu udobnost.

PRIANJA KAO ČARAPA „360º UDOBNOST“

Anatomski dizajnirani gornji rub tenisice (collar), prozračnije gornjište i poboljšani pleteni materijal daju UA HOVR™ Phantom 2 svojstvo da prianja uz stopalo kao čarapa. Gornji rub je niži od prethodnih modela da bi se udobno uklopio oko kosti gležnja, što olakšava kretanje. Mekani, rastezljivo gornjište obujmljuje rist i stopalo s plišanim uloškom SpeedForm 2.0 i anatomski oblikovanim srednjim dijelom stopala za potporu luku stopala. Gornji materijal na palcu i prednjem dijelu stopala je perforiran, što ga čini prozračnijim, pa stopala mogu ostati hladna i kad vam je vruće.

”Istina o Phantom franšizi je ta da je ova tenisica namijenjena sportašima koji vole raditi stvari na svoj način. Phantom 2 je svestrana u punom smislu riječi i izaći će vam ususret gdje god i kad god je potrebno - kad su udobnost, stil i performanse ključni.”
Ed Wallace, Under Armour Footwear Designer, Run

UČINITE TRČANJE PAMETNIJIM I JEDNOSTAVNIJIM

Za mnoge sportaše trčanje je onaj dio rutine vježbanja kojeg se plaše. Under Armour je nastojao trčanje učiniti pametnijim i jednostavnijim i učiniti trčanje što ugodnijim iskustvom s planovima treninga za bilo koji od vaših ciljeva. Trenirajte pametnije s holističkim planovima treninga koji se dinamički prilagođavaju vašem napretku. Ovi planovi treninga pomažu vam dostići bilo koji cilj - bilo da je to vremenski zasnovan cilj za određenu udaljenost, bilo da vam je cilj mršavljenj ili samo niz trčanja radi dosljednosti. "MapMyRun plan treninga pomaže mi da trčim dosljednije", rekao je Dre Howard (@lacadre), trener BASH boksa. "Zauzvrat, te smjernice imaju pozitivan učinak na ostatak mog treninga."

Neutralna tenisica za kraće, brže trčanje
26,5 MM peta/ 17,5 MM prednji dio (9 MM pad)
Muška težina (Size 9): 11.54 oz (327 grama)
Ženska težina (Size 7): 9.24 oz (262 grama)

Dostupnost: Under Armour dućani u Arena Centru i Supernova Zadar

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider