Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Razočaravajuća predstava

Duvnjak: ''Dogodio nam se totalni blackout, žao mi je navijača koji su došli''

Domagoj Duvnjak je dao svoj komentar nakon poraza od Egipta.

Domagoj Duvnjak (Foto: Cropix)

Hrvatska rukometna reprezentacija otvorila je Svjetsko prvenstvo bolnim porazom 31:22 od Egipta. Težak poraz stavio je Kauboje pred zid u nastavku prvenstva, biti će teško doći do borbe za medalje s obzirom da ne prenosimo maksimalan broj bodova u drugi krug.

Hrvatska - Egipat - 4 Horvat nakon utakmice: ''Razmahali su se, a nama ništa nije polazilo za rukom, sada se moramo čupati'' divider

Domagoj Duvnjak je dao svoje prve dojmove nakon utakmice za RTL.

''Dogodio se totalni blackout. Egipat je zasluženo pobijedio, mi nismo bili pravi. Zašto, to ćemo morati analizirati. Obrana nije bila onakva kako ju znamo igrati, raširili su nas, igrali su pametno, strpljivo. Mi nismo bili pravi, to je definitivno razlog zašto smo izgubili tih devet razlike'', pa je nastavio:

Hrvatski navijači u Katru Oglasio se HNS: Francuzi objavili pogrešne informacije, FIFA-i je zasmetala sporna zastava divider

Obrana je bila loša, naravno, ali i napad nije bio bajan, uspjeli smo postići samo 22 pogotka, ali više brine činjenica da smo izgledali potpuno stihijski, previše soliranja i bez ikakvih akcija.

Domagoj Sršen Povijesna pobjeda Amerikanaca u rukometu: Igrali s Hrvatom u sastavu divider

''Promašili smo jako puno u napadu, ne znam što da kažem, žao mi je navijača, veliko im hvala navijačima što su došli ovdje'', zaključio je Duvnjak.

Može li Hrvatska bolje od ovog protiv Egipta?

Ukupno glasova:

 

Standings provided by Sofascore

 

Quiz Maker - powered by Riddle

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider