Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
''nabrijana hrvatska''

Danski mediji hvale svog čarobnjaka: "Novi šerif je u gradu, bilo je divljije nego što se moglo zamisliti"

Danska je protiv Hrvatske zadržala stopostotan niz na Europskom rukometnom prvenstvu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trijumf Danske nad Hrvatskom u drugom krugu Europskog rukometnog prvenstva odjeknuo je u tamošnjim medijima. Nisu ga Danci doživjeli kao nešto senzacionalno, dapače, očekivali su pobjedu jer njihova reprezentacija ipak je bila favorit protiv Kauboja pa sad zadovoljno komentiraju utakmicu.

"Mikkel Hansen pokazao tračak čarolije, rukometni majstori su nezaustavljivi na Europskom prvenstvu. Petom pobjedom u nizu Hansen & co su napravili su veliki korak prema plasmanu u polufinale. Do sada Hansen nije pokazao sve najbolje od sebe na ovom Europskom prvenstvu, ali kada ga je Danska trebala, osigurao je još jednu pobjedu. Utakmicu su presudile istaknute sposobnosti Mikkela Hansena u igri sedam na šest", piše Jyllands-Posten.

gol expired Metličić poručio Horvatu: "Ako ne možeš, makni se! Lako protiv Danske biti frajer, a što s Crnom Gorom?" divider

U svom komentaru Ekstra Bladet piše kako je "utakmica bila nepotrebno uzbudljiva":

"Bilo je divljije nego što je itko mogao zamisliti, ali nema ništa normalno na ovom prvenstvu. Ipak, Danska pobjeđuje. Igra nije funkcionirala kao u dosadašnjim utakmicama, ali Nikolaj Jacobsen je pronašao rješenje igrajući sedam na šest."

Evo kako je utakmicu doživio Berlingske:

"Nabrijana hrvatska reprezentacija pružila je veliku borbu pred brojnom publikom. Imali su Hrvati dominaciju na tribinama, ali Danci su otišli do pobjede."

gol expired Debitirao protiv svjetskih prvaka i skrenuo pozornost na sebe: "Super sam se osjećao" divider

"U gradu je novi šerif, piše danski B.T., dodajući:

"Danska se morala teško boriti protiv dobre hrvatske reprezentacije, ali na kraju je stigla peta pobjeda od mogućih pet. Bilo je problema u napadu, ali za trijumf je dostatno bilo sjajno drugo poluvrijeme Mikkela Hansena."

Jeste li zadovoljni igrom Kauboja unatoč porazu od Danske?

Ukupno glasova:

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider