Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Drama nakon Danske

Sestre izbornika Horvata oplele po Peri Metličiću, brani ga smijenjeni fizioterapeut: "Oni bi mu čepili usta..."

Pero Metličić kritizirao je izbornika Hrvoja Horvata, u čiju su obranu stale sestre Vanja i Jasenka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon poraza od Danske (25:27) u susretu 2. kola Europskog rukometnog prvenstva hrvatski izbornik Hrvoje Horvat izjavio je da su "začepili usta onima koji su rekli da se nismo borili", što je izazvalo oštru reakciju legendarnog Pere Metličića.

'Lako je protiv Danske biti frajer, a što s Crnom Gorom? Onakav pristup je nedopustiv. Nitko mu ne želi loše, to čovjek koji radi taj posao mora prihvatiti. Volio bih da osvajamo medalje. Nije bio trenutak da se priča o tome, nismo nikoga vrijeđali ni nešto loše rekli. Svatko traži opravdanje, a mora gledati svoju ekipu", rekao je za RTL.

Ubrzo su Metličiću odgovorile sestre hrvatskog izbornika, Vanja i Jasenka, a u cijelu priču sada se uključio i Damir Kajba, fizioterapeut koji je smijenjen dolaskom Horvata na klupu reprezentacije.

Horvatove sestre kritiziraju Metličića

Bivša supruga Zorana Mamića, Vanja Horvat, tako je na svojem profilu na Instagramu objavila poruku svim kritičarima hrvatske rukometne reprezentacije.

"Bravo braćo, bravo dečki! Pokazali ste da je pred vama velika budućnost! A ovi zlobni komentari neka METU smeće ispred svoje kuće. Interes i zločestoća su jači od svega, ali to samo govori o takvim ljudima", napisala je Vanja, dok je druga sestra Jasenka danas objavila status na Facebooku u kojem je poručila sljedeće:

gol expired Nema kraja lošim vijestima iz hrvatskog tabora: Ozlijedio se Mirko Alilović i napustio reprezentaciju divider

"Petar Metličić? Imao je sreću da je na parketu imao pet pomagača. E da je bio dobar rukometaš kao što je zločest čovjek, gdje bi mu kraj bio?", napisala je Jasenka Sparks Horvat.

Smijenjeni fizioterapeut brani Metličića

Za razliku od njih, Kajba je u stao u obranu Pere Metličića. Na svojem profilu na Facebooku objavio je fotografju s Metličićem i napisao kratki status u kojem je sve pratitelje podsjetio na zgodu iz Tunisa. 

"Anegdota o nekompetentnom Peri Metličiću i bacanju na glavu za Hrvatsku. Fotografija datira iz 2005. godine. Viceprvaci svijeta u Tunisu. U ranoj fazi natjecanja izlazimo iz poliklinike sa snimanja magnetnom rezonancom. Dijagnoza: parcijalno puknuće lista noge.

gol expired VIDEO Jesu li ovo tri najluđe sekunde u rukometu? Pala su dva gola, presudila je sudačka pogreška divider

Kaže Pero: Da nisi reka da mi je napuka list, ubit ću te. Ali Pero nemrem šutit, nećeš moći. Moći ću ja pa kad pukne skroz, onda neću moć. Vukao je do kraja. Manje ili više, ali poginuo bi za ekipu. I sad taj nekompetenti nema pravo reći svoje mišljenje, a kompetentni bi mu čepili usta. Pametnom dosta", napisao je Kajba.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider