Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Dvoboj za anale

VIDEO Jesu li ovo tri najluđe sekunde u rukometu? Pala su dva gola, presudila je sudačka pogreška

Poljska je protiv Rusije osvojila prvi bod u drugom krugu Europskog rukometnog prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rukometaši Poljske i Rusije odigrali su 29-29 u 3. kolu skupine II Europskog rukometnog prvenstva, a u posljednje tri sekunde dvoboja pala su čak dva gola.

Prvo je Daszek zabio za oduševljenje Poljaka koji su već počeli slaviti prvu pobjedu i prva dva boda u drugom krugu, ali Rusi u posljednji trenutak zovu time-out.

Tri sekunde su im bile dovoljne da Kosorotov, uz pogrešku u koracima, postigne pogodak s 15, 16 metara  i tako ruskoj rukometnoj reprezentaciji osigura veliki bod sa zvukom sirene. Nažalost, suđenje ponovno nije bilo na visokom nivou.

Osim što su priznali pogodak Rusije, francuske sutkinje isključile su ruskog izbornika Velimira Petkovića u posljednjoj minuti susreta jer je jednom nogom malo zakoračio na teren, piše Balkan handball.

gol expired Nema kraja lošim vijestima iz hrvatskog tabora: Ozlijedio se Mirko Alilović i napustio reprezentaciju divider

Zbog toga je Rusija u završnici dvoboja ostala s igračem manje, a Petković je morao na tribinu.

Čudesnu završnicu dvoboja možete vidjeti OVDJE.

Budući da je Poljska večeras osvojila prvi bod u drugom krugu, Hrvatska je tako ostala jedina rukometna reprezentacija na Euru 2022. koja još uvijek nije uspjela osvojiti bodove u drugom krugu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider