Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Gruba utakmica

Červar o ''UFC rukometu'' Hrvatske i Slovenije: ''To je bio rat''

Prijateljska utakmica Hrvatske i Slovenije obilovala je grubostima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska rukometna reprezentacija je pred 10.000 navijača u Areni pobijedila Sloveniju s 21:20. Bila je to vrlo gruba utakmica koja nije nimalo izgledala kao prijateljski susret što potvrđuju i izjave nakon utakmice.

''Bila je to sve samo ne prijateljska utakmica. Bio je to rat, oni su to nametnuli još u Ljubljani. Žao mi je da se tako igra, ali mi je i drago da to osjetimo jer ćemo imati težak ždrijeb na prvenstvu, a ovo je dobra priprema'', rekao je izbornik Lino Červar.

''Oni su treći na svijetu, a mi smo u dvije utakmice s njima neporaženi. Polako se vraćamo u vrh, ali pred nama je puno rada'', dodao je i pohvalio atmosferu u dvorani.

''Ni najbolji nogometni klubovi nemaj toliko gledatelja prijateljskim utakmicama. Ostavljamo pozitivne emocije, na to sam ponosan'', rekao je Červar.

Slični su i dojmovi igrača.

''Mi smo više plakali u četvrtak, a oni danas. Kad sve sažmem, mislim da smo bili za nijansu bolji, pobjedu smo izborili rovajući'', rekao je Ivan Čupić.

Znali smo da to ne može biti prijateljski kad je s jedne strane Červar, a s druge Veselin Vujović'', rekao je Igor Vori.

Bila je to druga prijateljska utakmica Hrvatske i Slovenije ovog tjedna - prva je završila s neodlučenih 26:26 - a i ova je obilovala grubim prekršajima i brojnim isključenjima pa su tako dva slovenska igrača dobili izravne crvene kartone. 

Podsjetimo, Hrvatska je od 12. do 28. siječnja 2018. domaćin Europskog prvenstva (Split, Poreč, Varaždin i Zagreb).

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider