Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Potpuno ludilo

Najbolji strijelci Barakuda slave naslov prvaka Europe: "Pamtit ću ovo do kraja života"

Rino Burić i Konstantin Harkov s po tri gola su bili najbolji strijelci Hrvatske u finalu Europskog vaterpolskog prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jerko Marinić-Kragić realizirao je dva peterca u posljednjim minutama finala Europskog prvenstva u trenucima kad se utakmica lomila, ali da bi Hrvatska u samoj završnici finalnog meča uopće bila u igri za europski tron, ogroman doprinos dali su Rino Burić i Konstantin Harkov.

Njih dvojica su s tri zgoditka bili najbolji strijelci naše reprezentacije, vukli su Barakude protiv Mađara koji se niti jednog trenutka nisu predavali.

"Odlična atmosfera, hvala navijačima za sve to. Emocije? Iskreno, ja sam se već dosta umorio. Čini mi se da je cijelo vrijeme bilo li-la, mi smo bili u prednosti pa su onda Mađari stizali", procijedio je Harkov na kraju utakmice.

Novinar gol.hr-a Marko Čeko i Jerko Marinić-Kragić Marinić-Kragić, junak peteraca i hrvatskog zlata: "Medalju posvećujem roditeljima, svašta su prošli sa mnom" divider

Burić je bio nešto rječitiji:

"Nije mi baš još došlo do glave da smo osvojili zlato, nemam što reći nego zahvaliti se ovoj publici što su. Pamtit ću ovo do kraja života, ovo je baš uspomena za cijeli život."

Istaknuo je najveću snagu ovih Barakuda.

"Pokazali smo pobjednički karakter i stav koji ima ova ekipa, dobra smo klapa, atmosfera među nama je fantastična i nadam se da nećemo ostati na ovome te da ćemo rasti iz turnira u turnir. Što se tiče generalno cijelog turnira, mislim da više nikad neću nigdje igrati u ovakvoj atmosferi", zaključio je Burić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider