Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
kakva priča!

Bivši dečko joj pucao u oko, nož zabio u vrat pa je silovao: Sada će nastupiti u Parizu

Nažalost, nije stao samo na provali. Propucao joj je oko, zatim joj je nož zabio u vrat pa je silovao. Tadašnjem njezinom dečku nož je zabio u leđa. Nazvao je nakon toga policiju i kasnije je dobio 40 godina zatvorske kazne.

Tracy Otto (Foto: Profimedia)

Tracy Otto, na prvu, nikada vjerojatno niste čuli za nju, no američka sportašica iza sebe ima priču koja je stvarno nevjerojatna.

Naime, Otto je prije pet godina doživjela ogroman šok. Bivši dečko joj je provalio u kuću i napravio od nje invalida, no ona se nije predavala i uskoro će nastupiti na Paraolimpijskim igrama u Parizu.

Američka streličarka opisala je svoje neugodno iskustvo. Sve je krenulo nakon što joj je upao u kuću dok je bila s dečkom.

''Parkirao je automobil ispred moje kuće, otišao oko stražnjeg dijela kuće i provirio kroz moj prozor spavaće sobe. Mi smo spavali, a on je odlučio otići i kupiti zračnu pušku velike snage, najbližu pravom pištolju, a imao je i nož te par lisica. Vratio se u moju kuću, provalio i probudio nas, vičući da ustanemo iz kreveta. Rekao nam je da će nas ubiti i da će, ako ne ubije sebe, pozvati policiju.''

Tracy Otto Tracy Otto (Foto: Profimedia)

Nažalost, nije stao samo na provali. Propucao joj je oko, zatim joj je nož zabio u vrat pa je silovao. Tadašnjem njezinom dečku nož je zabio u leđa. Nazvao je nakon toga policiju i kasnije je dobio 40 godina zatvorske kazne.

''To je više od same paralize i invalidskih kolica koje vidite izvana, puno toga unutra više ne funkcionira. Na primjer, moj dijafragma je također paralizirana, moje tijelo više ne regulira svoju temperaturu. Ne mogu termički regulirati, što znači da se više ne mogu znojiti. Moj mozak ne može komunicirati s ostatkom tijela pa ne mogu osjetiti ako nešto nije u redu ispod razine moje ozljede. Ako se nešto tako dogodi, moje tijelo mi povisuje krvni tlak od čega mogu dobiti srčani ili moždani udar.''

Život priča razne priče, a sada može osvojiti i medalju u Parizu.

Mislav Oršić Dinamo se javio bivšim zvijezdama kluba i objavio sve poruke divider

Vatreni Vrijedi 50 milijuna eura, a sada ga je u klubu zamijenio sjajni Vatreni divider

Vladimir Premuš Preminuo višestruki prvak Hrvatske i Jugoslavije, jedini čovjek koji je pet puta pobijedio Matu Parlova divider

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Smjena na Maksimiru! ⚽️

Tko će biti novi trener Dinama?✅️
Kakva bi to igra sudbine bila da Željko Sopić naslijedi Sergeja Jakirovića u Dinamu 👀

📸Ronald Goršić/CROPIX
Možda je to bila tema razgovora između Jakira i Kompanyja nakon utakmice? Nikad nećemo saznati... ⚽

📸: CROPIX
Perišić putuje u Nizozemsku... 🇭🇷⚽️🇳🇱

📸: Cropix & Fabrizio Romano Facebook