Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Sada 'Na pravoj stazi'

Atletska zvijezda otkrila detalje koji su joj uništili karijeru!

Zagreb je u četvrtak posjetila bivša velika svjetska atletska zvijezda i nekad najbrža žena svijeta Amerikanka Marion Jones.

Marion Jones osvojila je pet medalja na Olimpiijskim igrama u Sydneyu 2000. godine i tako postala prva žena kojoj je to uspjelo. No, 2007. godine priznala je uzimanje dopinga pa su joj spomenute medalje oduzete. Veliki skandal koji je uzdrmao svijet sporta sada je iza nje, a Hrvatsku je posjetila upravo kako bi mlađe upozorila na pakao kroz koji je prošla.

"Tko bi rekao da ću se ponovno vratiti u Zagreb, zar ne? Ali, to je život. Sad ovdje nisam zbog natjecanja. Ovdje sam kako bih djeci ukazala na pogreške koje sam učinila, a sve s namjerom kako ih oni ne bi ponovili. Bit će trenutaka kada će im biti teško u životu i tada moraju znati krenuti pravim putem," poručila je Jones koja je održala predavanje na Kineziološkom fakultetu i Knjižnici Bogdana Ogrizovića pod nazivom 'Take a Break'. Predavala je o iskustvu s dopingom i o svom prekidu karijere, a svoje će neugodno iskustvo u petak podijeliti i s djecom u Zadru.

Tom će prilikom predstaviti svoju knjigu 'Na pravoj stazi' u kojoj je iznijela svoja iskustva i probleme koji su je udaljili s pravog puta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider