Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Uno di noi

VIDEO Legendarni Ademi pozvao navijače na povijesnu utakmicu Futsal Dinama

Futsal Dinamo u petak može osigurati Ligu prvaka prvi put u povijesti, a za tu priliku legendarni kapetan Modrih Arijan Ademi pozvao je navijače u "Dvojku".

Arijan Ademi (Foto: Futsal Dinamo/Screenshot)

Legendarni Dinamov kapetan Arijan Ademi iz daleke Kine pozvao je sve navijače na povijesnu utakmicu Futsal Dinama u kojoj „malonogometaši“, kako ih zove simbol moderne ere Modrih, protiv aktualnog prvaka Novog Vremena na parketu dvorane 2 Doma sportova žele izboriti plasman u finale PH u futsalu (Futsal Dinamo - Novo Vrijeme (petak, 12.5., 19:00, Dom sportova II).

Dinamovci u petak igraju utakmicu u kojoj bi mogli prvi put u povijesti osigurati plasman u futsal Ligu prvaka sljedeće sezone. Hrvatska će dogodine imati dva kluba u najjačem europskom natjecanju u futsalu, tako da će oba kluba koja se plasiraju osigurati plasman.

Futsal Dinamo u uvodnoj utakmici polufinala doigravanja slavio je 1:2 u Makarskoj i ima priliku osigurati plasman u petak na domaćem parketu. Mitska „Dvojka“ bit će ispunjena do posljednjeg mjesta, očekuje se kako će Boysi „visjeti sa stropova“ kao nekoć kad su rukometaši Badela dočekivali svoje najveće rivale u velikoj dvorani.

Legendarni Ademi za tu priliku pomogao je pozivom na okršaj s rivalima iz Dalmacije:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider