Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
ŠTETA

Hrvatski Mikkel Hansen uzima državljanstvo druge reprezentacije, nije dobio priliku kod nas

Ante Kuduz je bio na popisu igrača za Euro 2020. godine, ali ni Lino Červar i Hrvoje Horvat na čelu s HRS-om nisu prepoznali njegov talent.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Povremeni hrvatski reprezentativac Ante Kuduz uskoro bi mogao promijeniti sportsko državljanstvo i postati rukometni reprezentativac Rumunjske.

Kuduz ima 27 godina i igra na poziciji lijevog vanjskoga. Odličan je u Europi već dugi niz godina, ali nikako nije dobio pravu priliku u hrvatskom dresu pa je ovaj potez sve logičniji, godine idu, a poziva sve manje.

Tu vijest je prvi objavio rumunjski portal GSP, a tamošnji novinari uvjeravaju da će uskoro postati član njihove reprezentacije.

gol expired VIDEO Zlatko Dalić progovorio o pozivu Nikole Vlašića: "To bi ga dotuklo" divider

Kuduz danas igra za Dinamo iz Bukurešta, a klub slaže što jači sastav za Ligu prvaka iduće sezone i u Osječaninu vide jednog od nositelja igre. Htjeli bi mu dati rumunjsko državljanstvo kako bi ispunili pravilo od dva rumunjska igrača na terenu za vrijeme utakmice, uz Kuduza državljanstvo će ponuditi i iranskom golmanu, Saeidu Heidaridadi.

gol expired Druga šansa za hajdukovce bez ulaznice: Ostalo je još 4000 karata za finale Kupa na Poljudu divider

Hrvatski rukometaš je bio na popisu igrača za Euro 2020. godine, ali ni Lino Červar i Hrvoje Horvat na čelu s HRS-om nisu prepoznali njegov talent, a često ga uspoređuju sa Mikkelom Hansenom jer izgledom dosta liče.

Kuduz je u profesionalnoj karijeri nastupao za Varaždin, Winterthur i Vardar.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider