Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
20. je dan D

Druga šansa za hajdukovce bez ulaznice: Ostalo je još 4000 karata za finale Kupa na Poljudu

Hajduk i Rijeka zaključit će sezonu u domaćem nogometu finalom Kupa na Poljudu 26. svibnja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Navijačima Hajduka Dinamo je u nedjelju ugasio zadnju nadu o naslovu prvaka Hrvatske, ali sad im ostaje druga šansa za trofej – poljudsko finale Kupa s Rijekom za deset dana.

Ulaznice su se među navijačima Bilih rasprodale u trenu, ali stižu ohrabrujuće vijesti za sve one koji nemaju kartu, a željeli bi utakmicu pogledati sa stadiona. Navodno je ostalo još oko 4000 ulaznica…

Pitate se kako? Hajduk i Rijeka dobili su po 20 posto kapaciteta, HNS je uzeo 10 posto, a u slobodnu prodaju išla je ravno polovica. Sve ulaznice Bilih planule su odmah, a ubrzo su nestale i one iz slobodne prodaje pa je sada jasnije kako preostale neprodane ulaznice idu na račun slabijeg interesa navijača Rijeke.

gol expired Utakmice posljednjeg kola Prve HNL neće se igrati u isto vrijeme, evo kad se igra derbi divider

Ostalo oko 4000 ulaznica

Navodno je interes navijača naglo opao po izgubljenoj šansi za naslov prvaka, a vjerojatno Tomiću i društvu na ruku nije išao ni težak poraz u posljednjem Jadranskom derbiju na Rujevici. Prodano je navodno samo između 2000 i 2500 ulaznica pa se vjeruje kako će ostatak, odnosno oko 4000 karata HNS pustiti u prodaju poslije 20. svibnja.

Do tog roka navijači Rijeke još mogu kupiti ulaznice koje im pripadaju, ali ako ih ne kupe, za očekivati je da će one završiti u slobodnoj prodaji.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider