Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Bravo!

Gadža zabio za pobjedu, otkrio da ih je motivirao govor Čupića i Gojuna: ''To ćemo pamtiti cijeli život''

Pobjednički pogodak je 15 sekundi prije kraja postigao Ante Gadža u dvoboju protiv Islanda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska rukometna reprezentacija ostvarila je prvu pobjedu u drugom krugu Europskog prvenstva svladavši u ponedjeljak u Budimpešti reprezentaciju Islanda sa 23:22 (10:12).

Pobjednički pogodak je 15 sekundi prije kraja postigao Ante Gadža.

Srednji vanjski iz Ivanić-Grada debitirao je na ovom prvenstvu s 29 godina, a postao je neočekivani junak. Igrač Vardara je nakon utakmice otkrio svoje dojmove.

Kako gledate na pobjedu protiv Islanda?

Ukupno glasova:

''Sretni smo radi pobjede. Odlično smo igrali protiv Danske, ali pokazali smo danas da možemo do pobjede. Na ovom turniru puno nas je nedostajalo, nije bilo Mamića i Duvnjaka, to bi nedostajalo svakoj reprezentaciji. Položili smo na tom testu'', rekao je Gadža i onda otkrio tko ih je motivirao.

gol expired ANKETA Tko je bio najbolji u pobjedi protiv Islanda? divider

''Gojun i Čupić su imali riječi prije utakmice koje ćemo pamtiti cijeli život, na krilima tih riječi smo došli do pobjede'', rekao je Gadža, ali nije htio otkriti što je iskusni dvojac rekao.

''To su interne stvari, svi znaju što znači reprezentacija, to je kult koji se stvara godinama, ne smijemo to pokvariti. Ja sigurno da mogu bolje, na početku nisam imao samopouzdanja, nije lako organizirati s toliko novih igrača'', završio je Gadža.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider